2777
2789
عنوان

خواب نوزاد درس شده تنظیم خواب خودم ب هم ریخته. بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 39 پست
قبل خواب گل گاو زبان و بهارنارنج دم کن بخور. در طول روز یکم ورزش سبک انجام بده دکتر هم اگه بری دارو ...

شربت اکسپکتورانت داریم. رفتم  الان ببخورم. شوهرم میگه لان بخوری 6  ساعت دیگه که بچه  بییداره اثر  میکنه

خدا کنار ماست🌸
من که همشونو خواب میدمو کار میکنم خخخخ.. شوهر شلخته و پسر۵ ساله و نوزاد ۷ ماهه خب ریخت و پاش دارن با ...

اینجوری  اعصابتم مث  من خرد نمیشه. هم خونت  تمیز میشه و هم حس  بطلان وقت نمی کنی. ببین  روز  خوابت نمی گیره ب جای  بی خوابی الان؟ چن وقته این مدلیی شدی؟ کلا چن ساعت میخوابی  در طول 24ساعت؟

خدا کنار ماست🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنییم توروخدا. روز خوابت میگیره ؟ تو هم کسی کمک دس نداری؟

نه تا صبح میشه و یکم میخوام بخوابم این بچه دیگم بیدار میشه

باز باید به اون برسم 

حرف حالیش نیست اینقد صدام میزنه که باید پاشم

بعد هم باید ناهار و ......

حالا شوهرم تفلی نصفه شبا کمک میکنه روزا هم اگه ناهار تا 6 بعدازظهر هم طول بکشه چیزی نمیگه

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
شربت اکسپکتورانت داریم. رفتم  الان ببخورم. شوهرم میگه لان بخوری 6  ساعت دیگه که بچه   ...

قرص سرماخوردگی بزرگسالان بخور گرم میشی زود میخوابی نترس ضرر هم نداره

دور گردون گر دو روزی بر ما نگشت                         دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
خوردن گل  گاوزبون و.. را لایک کردی  خودتم میخوری یا فقط  لایک کردی؟

گل گاو زبان آرامش میده ولی رو فشار تاثیر داره 

همون که گفتم سرماخوردگی بزرگسالان بخور 

یا هیدروکسی زین بخور ماله حساسیته ولی خواب آوره سریع عمل میکنه ضرر هم نداره

قرص سرماخوردگی بزرگسالان بخور گرم میشی زود میخوابی نترس ضرر هم نداره

دوبار  مرض  شدم خوردم بچه دیوانه  شده بود داد میکشید بیخودی. تو نت سرچ کردم نوشته بود تو  یه چیزی داره که بچه هارو تحریک میکنه دیوانه میشن. این گل گاو زبون و بهارنارنج اگه  واسه  بچه ضرر نکنه از فردا میخورم 

خدا کنار ماست🌸

دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابیدم فقط روزاونم چندساعت

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابیدم فقط روزاونم چندساعت.تازه هرشب یایه شب درمیون بایدببرمش حموم که حالازودبخوابه الانم داره میچرخه واسه خودش

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

من مثل شما نیستم استارتر در هر لحظه که اراده کنم میخوابم اینقد که خسته ام 

ولی خوب وقت واسه خواب ندارم 

الان اگه این بچه بخوابه تا ده بشماری من خوابم

دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابی ...

جای تو بودم نازنینم. دخترم تا ساعت 2 ظهر بیدار بود. با اون ساعت 2 میخوابیدم. مهمونم راه نمیدادم خونه میگفتم ما روزا میخوابیم و شبا  بیداریم. حالا خوابش  افتاده ب شب . من همون 2 ظهر خوابم میگیره. حالا  یکی  میخواد بیاد  منو تنظیم خواب کنه

خدا کنار ماست🌸
من مثل شما نیستم استارتر در هر لحظه که اراده کنم میخوابم اینقد که خسته ام  ولی خوب وقت واسه خو ...

آخی عزیزم. من قبل از  اینکه خوابم به هم  بخوره  همینجوری  بودم. معلوم نیس  چه اتفاقی  تو  مغزم  افتاده. میگم  نکنه موادی چیزی  بدنم  کم داره. چه می دونم

خدا کنار ماست🌸
دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابی ...

م  بریم حموم بچه کلا خوابش میپره دیوانه بازی  درمیاره  

خدا کنار ماست🌸
آخی عزیزم. من قبل از  اینکه خوابم به هم  بخوره  همینجوری  بودم. معلوم نیس  ...

خدا خیرت بده من دایم مهمون هم دارم هر روز از خونه در میرم  بیرون و گرنه به بهونه دیدن بچه مهمون میاد همه هم شام میان