خواب نوزاد 5 ماهم چن روزه درس شده اما من هر ساعت که بخوابم ساعت سه بیدار میشم تا 2-3 ساعت بیدارم. وقتی خوابم بخواد ببره بچه خوابشو کرده و اونو باید نگهدارم. اگه کم بخوابمم روز خوابم میگیره شدید اما بچه نمیزاره بخوابم روز. هیشکی هم کمک ندارم. یاد این میافتم که روز چشمام داغ میشه از شدت خواب ولی نمی تونم بخاطر بچه بخوابم دیوونم میکنه. ب نظرتون چی شده بهم؟ بدنم چیزی کم نداره؟ ب نظرتون چیکار کنم؟ قبل از این 4-5ماه ساعت 3 اوج خوابم بود. چشمام سنگین میشد. الان بالعکس!!
من که همشونو خواب میدمو کار میکنم خخخخ.. شوهر شلخته و پسر۵ ساله و نوزاد ۷ ماهه خب ریخت و پاش دارن با ...
اینجوری اعصابتم مث من خرد نمیشه. هم خونت تمیز میشه و هم حس بطلان وقت نمی کنی. ببین روز خوابت نمی گیره ب جای بی خوابی الان؟ چن وقته این مدلیی شدی؟ کلا چن ساعت میخوابی در طول 24ساعت؟
دوبار مرض شدم خوردم بچه دیوانه شده بود داد میکشید بیخودی. تو نت سرچ کردم نوشته بود تو یه چیزی داره که بچه هارو تحریک میکنه دیوانه میشن. این گل گاو زبون و بهارنارنج اگه واسه بچه ضرر نکنه از فردا میخورم
دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابیدم فقط روزاونم چندساعت.تازه هرشب یایه شب درمیون بایدببرمش حموم که حالازودبخوابه الانم داره میچرخه واسه خودش
مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
دخترمن که دوازده میخوابه دوپامیشه پنج شش میخوابه جای من باشی چه میکنی خواهریک ساله که شب درست نخوابی ...
جای تو بودم نازنینم. دخترم تا ساعت 2 ظهر بیدار بود. با اون ساعت 2 میخوابیدم. مهمونم راه نمیدادم خونه میگفتم ما روزا میخوابیم و شبا بیداریم. حالا خوابش افتاده ب شب . من همون 2 ظهر خوابم میگیره. حالا یکی میخواد بیاد منو تنظیم خواب کنه