خواب نوزاد 5 ماهم چن روزه درس شده اما من هر ساعت که بخوابم ساعت سه بیدار میشم تا 2-3 ساعت بیدارم. وقتی خوابم بخواد ببره بچه خوابشو کرده و اونو باید نگهدارم. اگه کم بخوابمم روز خوابم میگیره شدید اما بچه نمیزاره بخوابم روز. هیشکی هم کمک ندارم. یاد این میافتم که روز چشمام داغ میشه از شدت خواب ولی نمی تونم بخاطر بچه بخوابم دیوونم میکنه. ب نظرتون چی شده بهم؟ بدنم چیزی کم نداره؟ ب نظرتون چیکار کنم؟ قبل از این 4-5ماه ساعت 3 اوج خوابم بود. چشمام سنگین میشد. الان بالعکس!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل خواب گل گاو زبان و بهارنارنج دم کن بخور. در طول روز یکم ورزش سبک انجام بده
دکتر هم اگه بری دارو میده بهت که خواب آور هست ولی اعتیاد آور هستن. بنظر من چند روز قبل خواب نصف یه کلداکس رو بخور یا ۵ سی سی دیفن هیدرامین سراغ داروی خواب آور نرو
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
منم بچه هام دوساله شدن میخ ابن ولی من دیگه خوابم درست نشد که نشد
منم کارم زیاده وگرنه خوابم میاد .اگه شبا کار نکنم بیچاره میشم.ساعت ۳ جاروبرقی میکشیدم🤕
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
منم بچه هام دوساله شدن میخ ابن ولی من دیگه خوابم درست نشد که نشد
دکتری چیزی نرفتی؟ چه مدت خوابشون نامنظم بود که به این روز افتادی؟ من دقیقا یک ماه فقط و فقط روز میخوابیدم و شب کامل بیدار بودم باهاش. قبل از اونم نصف خوابم شب و نصفش روز بود
فکر نمیکنم چون اگه سرما بخوری دکتر همینارو با دوز بالاتر میده دیگه. مخصوصا دیفن هیدرامین و استامینوفن رو مطمئنم چون پسرم ۶ ماهگی مریض شد و دکتر بهش همینارو داد. درباره داروهای گیاهی که گفتم مطمئن نیستم باید تحقیق کنی
شوهرم میاد میکشتم بخوام سر و صدا را بندازم نصف شبی. وگرنه یه عععالمه کار نکرده دارم. خونمون ان ...
من که همشونو خواب میدمو کار میکنم خخخخ.. شوهر شلخته و پسر۵ ساله و نوزاد ۷ ماهه خب ریخت و پاش دارن باید جمع و جور کنم دیگه