2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا همه حرفامونو میشنوه

247 بازدید | 19 پست

گاهی میرم تو فکر ک نکنه واقعا خدا حرفامونو نمیشنوه وگرنه خدایی ک انقدر مهربون و بخشندس چرا زجر کشیدن بنده هاشو باید ببینه و کاری براشون نکنه

بقرآن تو مرحله ای از زندگیم ک دلم میخواد فقطططط بمیرم روزی هزار بار ب خودکشی فکر میکنم اما بچه هام چی پس مادرم چی شوهرم چی خدایاااا یا منو بکش یا ب دلم آرامش بده مگه چی ازت خواستم😭😭😭😭😭

باجون و دل میفهممت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتا به بودنش شک میکنم...

میگم مگه تو همون خدایی نیستی ک میگفتی 

با اشک و دل شکسته ک ازم چیزی بخاید بهتون میدم

چرا پس گریع هامو نمیبینی...

ولی هنوزم امید دارم ک هست و میشنوه

ایشالا مشکلات حل شه خدا صدا دلت بشنوه

چی غمگینت کرده🙂🙂

عاشقم❤️

بله هست 

من تو ناامیدترین روزهام داشتم ب کفر گفتن میرسیدم خدا برام دری رو باز کرد

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خدا همه حرفاتو میشنوه به زمانبندی خدا ایمان داشته باش

آخه من چی ازش خواستم با هزار امید و آرزو قرض و قوله صاحب خونه شدم از دست همسایه بد افتادم تو هچل  هرروز دعوا درگیری آخرشم تهمت زدن ب شوهرم ک ازمون دزدی کردین ی مشت ارازل اوباشن  حالا شکایت کردن دارم سکته میکنم نکنه الکی الکی محکومش کنن از فکر و خیال زیاد ام اس گرفتم  منم خونمو فروختم نصف قیمت باز مستاجر شدم با دوتا بچه 

خب الان خدا کجاس کی میخواد ب دادم برسه وقتی ک کامل سلامتیمو از دست دادم؟؟؟ دیگه ب چ دردم میخوره اونموقع بچه هام چ گناهی کردن😭😭😭😭

منم بعضی وقتا به بودنش شک میکنم...میگم مگه تو همون خدایی نیستی ک میگفتی با اشک و دل شکسته ک ازم چیزی ...

انقد هر شب هق هق میزنم نفسم بالا نمیاد نمیدونم چ گناهی کردم ک اینطور دارم عذاب میکشم بخدا افسردگی شدید گرفتم اونم من منی ک ی ثانیه ی جا بند نمی‌شدم الان از بیرون متنفرم زندگیم داره تباه میشه😭😭😭

انقد هر شب هق هق میزنم نفسم بالا نمیاد نمیدونم چ گناهی کردم ک اینطور دارم عذاب میکشم بخدا افسردگی شد ...

اروم باش عزیزم ایشالا ک شکایتش راه به جایی نمی‌بره

خب چرا آنقدر فکر و خیال میکنی هیچی ارزش سلامتیت. نداره که🥲خدا نکرده بدتر میشی

نمیدونم چی بگم ایشالا ک خدا رزقت زیاد کنه مستجری هم مکافات داره 

ولی با فکر خیال مشکلات حل نمیشن مهم ترین قضیه سلامتیته

و اینکه بچه هات نیاز دارن مادرشون قوی باشه

حرف خودکشی چیه میزنی

من خودم هر شب. به خدا میگم خدایا فردارو صبح نکن

اما گاهی از خودم میپرسم واقعا اینو میخای و جوابش نه عه

چون هنوز اونجوری ک خاستم زندگی نکردم ک بخام مفت از دنیا برم... عزیزانی دارم ک باید بخاطزشون قوی بمونم🙂🙂

توهم بخاطر بچه هات قوی بمون ایشالا همه چیز بهتر میشه

عاشقم❤️

من هفت ساله زندگیم به گند کشیده شده قبلش بی نهایت مومن بودم نمیفهمم چی شد که اینجوری شد و جالبه تو این هفت سال یه دعای مستجاب نداشتم واقعا فکر نمیکنم خدایی باشه که صدامو بشنوه