2777
2789
عنوان

خس خس سینه و تنگی نفس بعد کرونا

242 بازدید | 10 پست

من هم پارسال و هم دو هفته پیش ویروس شدید گرفتم احتمالا کرونا بود. تمام سینوس ها و ریه عفونت داشت. حالا که خوب شدم ریه ام موقع نفس عمیق حس میکنم کاملا پر نمیشه و یا صدای غژژ میده. خیلی میترسم که آسم شده باشم. یعنی درمان داره؟ هینجوری وضع معده ام داغونه دیگه تحمل این یکی رو ندارم.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

سلام سارا عزیزم،شما قبلا نوشته بودید آتروفی معده داشتید؟درجه آتروفی چقدر بود؟و پزشکتون گفتن باید مرتب اندوسکوپی کنی؟میکروب معدتون درمان شد؟تازگیا اندوسکوپی کردین؟پیشرفت نکرده؟من هم آتروفی توی جواب بیوپسیم نوشتن و متاپلازی و خیلی خیلی نگرانم،ممنون میشم جوابم رو بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سارا عزیزم،شما قبلا نوشته بودید آتروفی معده داشتید؟درجه آتروفی چقدر بود؟و پزشکتون گفتن باید مرت ...

سلام

میکروب معده داشتین؟

چند سالتونه؟ 

نگران نباشین متاپازی برگشت پذیره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سلاممیکروب معده داشتین؟چند سالتونه؟ نگران نباشین متاپازی برگشت پذیره

سلام ،۳ سال پیش میکروب داشتم با متاپلازی کل معده که میکروب رو درمان کردم،امسال اندوسکوپی کردم گفت کل معده خوب شده فقط قسمت قوس بزرگ بدنه معده باقی مونده و نمونه گرفت که جواب پاتولوژی گفت آتروفی خفیف و متاپلازی روده،خیلی نگرانم این ۳ سال هم فقط گاهی کنار معدم سوزش داشتم بعد از نوشابه یا ...که یکی دو روز فاموتیدین میخوردم خوب میشدم،ولی دارویی کلن استفاده نمیکردم

بیشتر نگران آتروفی مزمن خفیف هستم که گزارش کرده،برای شما هم آتروفی مزمن گزارش کرده بودن که بعد گفتن ...

خوب از دکترت نپرسیدی در مورد آتروفی؟

من هر چی از دکترم می پرسیدم در مورد آتروفی، می گفت چیزی نیست. به خاطر میکروب معده است.

ولی من نگران بودم. پیش دکتر دیگه ای رفتم. اون گفت اگه آتروفی واقعی بود باید توی جواب پاتولوژی یه فاکتور دیگه هم که یادم نیست چی بود، وجود میداشت. چون وجود نداره، به خاطر میکروب معده باعث میشه پاتولوژیست اشتباه کنه. همچین چیزی گفت به من. ولی خوب من دوره ای خوب میشم و دوباره عود میکنه. الانم ۳ ماهه دوباره علائم دارم. باید خرداد آندو کنم مجدد. من تنگی نفس هم گرفتم. خودم تصور میکنم بخاطر رفلاکس نای آسیب دیده. انگار باید همزمان تحت نظر چند پزشک باشم.

برای من نوشته بود آتروفی خفیف. یادم نیست مزمن هم داشت یا نه

شما حال کلی و وضعیت گوارشتون چطوره؟ ibs هم هستید؟ پرهیز غذایی دارین یا نه؟ چه داروهایی استفاده میکنین؟ 

خوب از دکترت نپرسیدی در مورد آتروفی؟من هر چی از دکترم می پرسیدم در مورد آتروفی، می گفت چیزی نیست. به ...

هنوز جواب پاتولوژی رو به دکترم نشون ندادم،این مدت شاید یکسال اول رعایت میکردم ولی بعد از اون فقط غذای بیرون رو نمیخورم،سوپر مارکتی و... حتا نوشابه هم میخوردم،مثلا با نوشابه یکم بالای نافم سوزش داشت که دو سه روز فاموتیدین میخوردم خوب میشدم،خیلی مشکل گوارشی خاصی نداشتم،از عید تا الان هم علایم ibs داشتم،کولونوسکوپی چیزی نشون نداد،میگن احتمالا ibs باشه،دلپیچه و قارو قور شکم ومدفوع نرم و گاها سفت داشتم،الان چند روزه روده هام بهتر شدن،مشکل تنفسی هم هر زمان فاموتیدین میخورم تپش قلب و احساس تنگی نفس دارم،قطعش میکنم بهتر میشم

سلام عزیزم خس خس سینه شما خوب شد

منم مثل شما کرونا گرفتم ۳ هفته گذشت تا خوب بشم الان ریه ام غژ صدا میده با هر نفسی

البته اشتباه خیلی بزرگی کردم دیروز ملون خوردم بعد ازونواینطوری شدم

سلام عزیزم خس خس سینه شما خوب شدمنم مثل شما کرونا گرفتم ۳ هفته گذشت تا خوب بشم الان ریه ام غژ صدا می ...

سلام عزیزم

بعد مدت طولانی خوب شد. اول دکتر اسپری سیمبیکورت داد که بدتر شدم. قطع کردم خودش کم کم خوب شد صدای ریه ام. البته من موقع دم صدا داشتم. بازدم نفسم بی صدا بود. الان فقط گاهی حس میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم. مایعات زیاد بخور. غذاها و میوه های تحریک کننده هم نخور. به من گفت حتا هندونه هم نخور. انشالله خوب میشی