2777
2789
حتما گفتی تو اینستا چه خبره بهش برخورده,والا شوهر منم صب میره تا ۴ وقتی هم میاد میخابه تا ۷ بعد که ب ...

خب منم همش تنهام.همش تو خونم.ناراحتم ک چرا ب حرف خانوادم گوش ندادم.وقتی ک حالش خوبه دنیارو برام بهشت میکنه اما الان انگار تو جهنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خانوادمم ۳۴ بار زنگ زده بودن و جواب نداده بود بگه گوشی پیششه .و مامانم خیلی بهم وابستس و مریضه.ک ...

الهی بمیرم,حتما بنده خدا خیلی نگران شده,منم راه دورم میفهمم 

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی
برعکس شوهر من وقتی از سر کار میاد همش ور دل منه طوری که خودم تلویزیونو روشن میکنم میگم فیلم نگاه کن ...

خوووشبحالت.من اگه بخام پیشش باشم پیشنهاد میدم بریم خونه مامانش ک خوشحال باشهو ی خورده حرف بزنه.کلا تو داره

چون خانوادمم ۳۴ بار زنگ زده بودن و جواب نداده بود بگه گوشی پیششه .و مامانم خیلی بهم وابستس و مریضه.ک ...

خب گلم‌شما باید زرنگی میکردی صبح اول وقت از خونه زنگ میزدی به مامانت میگفتی گوشی شوهرت خراب شده و امروز گوشی شما رو برده سرکار،احوال پرسی تم میکردی 

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
خب منم همش تنهام.همش تو خونم.ناراحتم ک چرا ب حرف خانوادم گوش ندادم.وقتی ک حالش خوبه دنیارو برام بهشت ...

خودت سرگرم کن برو بازار,کلاس,باشگاه یا تو خونه بشور بیاب برقص,کیک,شیرینی,ژله,....درست کن,منم تو شهر غریبم خودمو با این کارا سرگرم میکنم,

تنها راه همینه,منم اکثر مواقع همین کارو میکنم ولی اگر بخام جوابشو بدم دعوامون میشه

یعنی جواب میده؟یه بار گوشامو گرفتم که نشنوم ولی داشت غر میزد لباس از کمد دراورد در کمدو محکم بست صداشو فهمیدم منم دیگه نفهمیدم چی میکنم زدم جا شکلاتیا کنارمو خورد کردم خخخ یک بار امتحان کردم نشد

خودت سرگرم کن برو بازار,کلاس,باشگاه یا تو خونه بشور بیاب برقص,کیک,شیرینی,ژله,....درست کن,منم تو شهر ...

من از تو شهر بخاطر همسرم امدم تو روستا.اینجا ی روستاس و این جاهارو نداره.حتی نمیشه تنها رفت بیرون

یعنی جواب میده؟یه بار گوشامو گرفتم که نشنوم ولی داشت غر میزد لباس از کمد دراورد در کمدو محکم بست صدا ...

والا من هیچی نمیگم میرم تو اتاق تا ۲ساعت در نمیام شب هم که میخابیم قهریم فرداش که از سر کار میاد دیگه یادش رفته ولی بعدا که حالش خوب باشه با هم صحبت میکنبم راجبش😍😍😍

خوووشبحالت.من اگه بخام پیشش باشم پیشنهاد میدم بریم خونه مامانش ک خوشحال باشهو ی خورده حرف بزنه.کلا ت ...

نه اینجوری هم خوب نیست اینجوری زده میشی نه از اینور بوم بیوفتن خوبه نه اونور بوم

خب گلم‌شما باید زرنگی میکردی صبح اول وقت از خونه زنگ میزدی به مامانت میگفتی گوشی شوهرت خراب شده و ام ...

رمز گوشی خودمو خودش عوض کرده بود.جایی هم نداشتم ک برم.اگرم نیرفتم بعدش دعوا میبود