2777
2789

سلام دوستان.از بس ناراحتم نمیدونستم چیکار کنم.اون در حالت عادی خیلی مهربونو خوبه اما تا ی چیزه کوچولو بهش میگم زود عصبی میشه و منو میزنه.منم تو ی جای غریبی هستم و کسیو ندارم.

ب فکرم رسیده برم پزشک قانونی اما هیچ کس نمیدونه ک همسرم با من این کارارو میکنه

یعنی نزاشتم خانوادم بفهمن چون این ازدواج با زور و اصرار خودم بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از کتکش ، خودتو مظلوم نگیر

جوری وانمود نکن که انگار مشکلی پیش نیومده

واسه بهتر شدن رابطتون پیش قدم نشو

اومد جلو برای منت کشی؛ راحت کوتاه نیا

به ظاهر بگو باشه؛ فراموش کردم، ولی خودتو افسرده و بی میل به زندگی نشون بده

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

آخرین دعوامون دیشب بود.بهش گفتم ک عزیزم تو ک صب تا شب سرکاری خب وقتی میای خونه این گوشیتو ایقدر نگیر دستت .گفتم تو اینستا چ خبره ک گوشیمو برداشت ک حق نداری با خانوادت حرف بزنی منم گفتم خوبش میشه و صب ک رفت گوشیمو برد تا ساعت ۳ ک امد.بعد دعوا شدو تا جایی ک شد منو زد

البته میدونم مقصر منم چون هیلی بهش بی احترامی میکنم خیلی جوابشو تند میدم اونم کنترلشو از دست میده ول ...

خب پس دلیلش همینه,گلم سعی کن بهس بی احترامی نکنی وبه جاش خیلی بهش محبت کن مردا تحمل بی احترامی و عصبانیت اصلا ندارن,با این روش خیلی راحت مشکلت حل میشه,خودت که میگه تو حال عادی مهربونه پس کاری کن همیشه باهات مهربون باشه😉😉

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی
آخرین دعوامون دیشب بود.بهش گفتم ک عزیزم تو ک صب تا شب سرکاری خب وقتی میای خونه این گوشیتو ایقدر نگیر ...

سعی کن تا میتونی اروم و مهربون باهاش حرف بزنی،خب ساعت ۳ که اومد چرا دوباره دعوا شد؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
چرا این اجازرو را بهش میدی؟بعد کتک واکنش خودش وخودت  چیه؟

سری های قبل برام کادو میخریدو گول میخوردم.دلم میسوخت چون میدونم دوسم داره ولی این سری دیگه قسم خوردم کاریش نداشته باشم.الانم تنها تو اتاق خابممو درو بستم

آخرین دعوامون دیشب بود.بهش گفتم ک عزیزم تو ک صب تا شب سرکاری خب وقتی میای خونه این گوشیتو ایقدر نگیر ...

حتما گفتی تو اینستا چه خبره بهش برخورده,والا شوهر منم صب میره تا ۴ وقتی هم میاد میخابه تا ۷ بعد که بیدار میشه یا یرش تو گوشیه یا پای تلوزیدن من بیخیالش شدم سرمو یه جوری گرم میکنم

سعی کن تا میتونی اروم و مهربون باهاش حرف بزنی،خب ساعت ۳ که اومد چرا دوباره دعوا شد؟

چون خانوادمم ۳۴ بار زنگ زده بودن و جواب نداده بود بگه گوشی پیششه .و مامانم خیلی بهم وابستس و مریضه.کلی گریه کرده بود منم گفتم ک چرا جوابشو نداده

سعی کن موقع عصبانیت گوشاتو بگیری و حرف نزنی بذار هرچی میخواد بگه تو جواب نده خودش خسته میشه یکی نیست ...

تنها راه همینه,منم اکثر مواقع همین کارو میکنم ولی اگر بخام جوابشو بدم دعوامون میشه