خواهش میکنم. خب خیلیامون پایتخت نشین نیستیم. ولی پای فرصت و پیشرفت باشه باید جبرتون رو بپذیرین و از لونه امن شهر و اطرافتون فاصله بگیرید تا فرصت ها رو رصد کنین. تو همون بازار بزرگ تهران توی مترو ترمینال جنوب ده ها تا مسافر از شهرای دور هستن که کلی خرید کردن برای فروش و مغازشون و دارن برمیگردن.
شما توی بازار صالح اباد برید توی بازار بزرگ تهرانم برید باید و باید با خود مغازه دار ها ارتباط بگیرد. تا یواش یواش شم بازار و خرید بیاد تو دستتون. یکی دوبار ک برید دیگه مشتریشون میشناسن و با چک و تلفن پیش میرین.
باید تخصصی هم کار کنین. مثلا اکسسوری بیارید.
چیزای مربوط به کادویی بخصوص تو صالح اباد زیاده.
با وارد کننده ها از چین اشنا میشین. من یه زمانی تو کار مداد رنگی بودم ک این چیزا رو دارم بهتون میگم.
خیلی فروشم خوب بود. باورتون میشه با مداد رنگی فروختن ماشین خریدم. بعد دیگه کرونا شد و استخدام پتروشیمی شدم و به خاطره ها پیوست. چیزایی ک میگم بهت تجربس. وقتی یه کاری بی برنامه و بدون اموزش پیش ببرید از فروش کم دلسرد میشین.
باید با دنیای مجازی و کانال های تلگرام و اینستا و تبلیغات و ارتباط گرفتن ها سلام کنین و اینقد فروشتون زیاد میشه که ادمین میگیرید. پیک میگیرید برای کارتون.
هر چیزیم سر در نمیارید تو بحثای حقوقی حتما از ادم اهلش کمک بگیرید. یه خوردم سر از حساب کتاب و سواد مالی در بیارید. تو همون کانال ها دوره های بلاگری.. تولید محتوا.. سواد مالی.. حسابداری.. فروش.. روانشناسی فروش همه چی هست. خودکار دفتر بردارید برای خودتون یه الگوریتم پیاده کنین که شروعتون چجوری باشه چجوری پیج رو بالا ببرید.. و .......