2777
2789

میخام آنلاین شاپ بزنم ولی نمیدونم آنلاین شاپ چی بزنم که فروش خوبی داشته باشه جز لباس بنظر خودم اکسسوری یا گلسر اینا بزنم اگه تجربه دارین لطفا بهم بگینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه روز برید بازار صالح آباد تهران و ایده هاتون رو از اونجا بگیرید. 

با کلییییی مغازه دارو تولید کننده و قیمت های واقعا عالی و چیزایی که تا نرید باورتون نمیشه اینقد پتانسیل داخلش هست. 

و اما انلاین شاپ زدن.. شما باید اموزش ببینید. باید عکاسی کردن دیالوگ گفتن.. دلبرانه تبلیغ کردن و ذهن ها رو ترغیب به خرید کردن محصول کنید 

اگه تلگرام دارید که این سه تا کانال میزارم براتون داخلش یه عااااالمه آموزش هست. ( آموزش هایی ک دیگه بابتشون قرار نیس پول بدین و بخرید) 

وقتی اصولی پیش برید آموزش های لازم تو این حوزه ببینید فروشتون.. در کنار رشد فردیتون همش باهم بالا میره.. 

king_dore

beriskala

Mr_Doreh

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
بنظرم یه روز برید بازار صالح آباد تهران و ایده هاتون رو از اونجا بگیرید. با کلییییی مغازه دارو تولید ...

من که تهران نیستم بتونم برم اونجا آیت کانال هایی هم که گفتین عضو میشمم ممنون بابت راهنمایی اگه چیز دیگه هم میدونین باز بهم بگین

من که تهران نیستم بتونم برم اونجا آیت کانال هایی هم که گفتین عضو میشمم ممنون بابت راهنمایی اگه چیز د ...

خواهش میکنم. خب خیلیامون پایتخت نشین نیستیم. ولی پای فرصت و پیشرفت باشه باید جبرتون رو بپذیرین و از لونه امن شهر و اطرافتون فاصله بگیرید تا فرصت ها رو رصد کنین. تو همون بازار بزرگ تهران توی مترو ترمینال جنوب ده ها تا مسافر از شهرای دور هستن که کلی خرید کردن برای فروش و مغازشون و دارن برمیگردن. 

شما توی بازار صالح اباد برید توی بازار بزرگ تهرانم برید باید و باید با خود مغازه دار ها ارتباط بگیرد. تا یواش یواش شم بازار و خرید بیاد تو دستتون. یکی دوبار ک برید دیگه مشتریشون میشناسن و با چک و تلفن پیش میرین. 

باید تخصصی هم کار کنین. مثلا اکسسوری بیارید. 

چیزای مربوط به کادویی بخصوص تو صالح اباد زیاده. 

با وارد کننده ها از چین اشنا میشین. من یه زمانی تو کار مداد رنگی بودم ک این چیزا رو دارم بهتون میگم. 

خیلی فروشم خوب بود. باورتون میشه با مداد رنگی فروختن ماشین خریدم. بعد دیگه کرونا شد و استخدام پتروشیمی شدم و به خاطره ها پیوست. چیزایی ک میگم بهت تجربس. وقتی یه کاری بی برنامه و بدون اموزش پیش ببرید از فروش کم دلسرد میشین. 

باید با دنیای مجازی و کانال های تلگرام و اینستا و تبلیغات و ارتباط گرفتن ها سلام کنین و اینقد فروشتون زیاد میشه که ادمین میگیرید. پیک میگیرید برای کارتون. 

هر چیزیم سر در نمیارید تو بحثای حقوقی حتما از ادم اهلش کمک بگیرید. یه خوردم سر از حساب کتاب و سواد مالی در بیارید. تو همون کانال ها دوره های بلاگری.. تولید محتوا.. سواد مالی.. حسابداری.. فروش.. روانشناسی فروش همه چی هست. خودکار دفتر بردارید برای خودتون یه الگوریتم پیاده کنین که شروعتون چجوری باشه چجوری پیج رو بالا ببرید.. و .......

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!