2777
2789
عنوان

دخترا امروز بعد کنکور

972 بازدید | 63 پست

بعد کنکور دقیقا چه کردید؟ جایی رفتید؟ کاری کردید

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

یکم خوابیدم بعد ناهار خوردم بعد گوشی و اهنگ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سریال شروع کردم صمصمصم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هیچی علاف تو خونه بودم و خوابیدم عین افسرده ها

😂منم کلیی برنامه داشتم ولی هیشکدوم دوستام نبوودن 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

میخواستم درس بخونم بیخیال شدم اعصابم بهم ریخت گفتم یکم امروز استراحت بدم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
من که کنکوری نیستم دیگه ولی اون موقع بعد کنکور دی با دوستام رفتیم باغ شب برگشتیم

ایین خوبهه

امسال دانشگاهم میری؟

من چند سال پیش بعد کنکورم رفتیم بستنی خوردیم و بعدشم با شوشویی😅 ناهار خوردیم😍

ایی جااان

میخواستم درس بخونم بیخیال شدم اعصابم بهم ریخت گفتم یکم امروز استراحت بدم

اره عزیزم از فردا انشالا پر قدرت شروع کن

اره عزیزم از فردا انشالا پر قدرت شروع کن

واقعا ناراحتم😂💔کنکور ریاضیا رو زدم خیلی خوب زدم کنکور 403 رو هم خیلی خوب زدم موقع تحلیل. 

این یکیو... 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
اهنگ آزاد شدم خوشحالم ننه هم تو ماشین پلی بودبا صدای بلندددد🤣🤣

😂😂😂😭واقعا ایشالا آزادی قسمت همه