2777
2789
خیلی خوبهولی خیلی ارتباط با مرد سخته برام

صد درصد

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

سلام چشم درشت عزیز و خوشگلممن به عشقم رسیدم با عشق ازدواج کردیمحس و حالش تا چند وقت خوب بودتا شوهرم ...

ماعم نامزد کردیم بعد چهارسال...دقیقا همین شد..و علاوه بر این موقع جدایی کارایی کرد که...با ابرومم بازی کرد حتی...الان روزی نیست که نفرینش نکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندین نوع حس جالب را تجربه کردم و هر کدوم هم درسی داشت...

حس عاشقی شدید که باعث شد خدا از هم دورمون کنه و به من گفت که در دل تو اول خدا باید باشه و بعد آدمیزاد...

حس رها کردنش و پذیرفتن و به خدا سپردن...گفتم خدایا من این پسر را دوست دارم ولی تو از بالا داری چیزی می بینی که ظاهرا من نمیبینم! تو نمیخوای ‌...حالا که تو نمیخوای  پس خودت برایم انتخاب کن...می سپارم به خودت...پدری کن...

حس وصال پس از یه دوره جدایی و سوگواری و عشق تبدیل شد به دوست داشتن عمیق...به استقلال روحی ...به ایمان جدیدتر...

پس از حدود ۱۲ سال زندگی مشترک، متوجه شدم که یار خوب را خوبه خدا برات بفرسته

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

ببین خیلی خوبه ولی اینطوری نیست بدون سختی باشه ها

هیچ لذتی تو دنیا بدونه سختی نیست مثلا حتی مادر شدن!! بعد از کلی درد و صبر بچتو میدن بغلت 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چقد یادم ب خودم افتاد که چقد گریه کردم و اون لحظه انقد شوکه بودم از ترس ک نره داشتم گریه التماس میکر ...

حالت بهتره؟؟؟؟ 

من التماسش نمیکردم نفس نفس میزدم از زور درد 

😂😂😂این چیزا برای تو فیلما و متن های اینستاس در واقعیت اینجوری نیستاگه منظورت از مشکلات مثلاً بی پ ...

ن من واقعا حاضر بودم براش هرکاری کنم 

قربونت برم ممنون❤❤💋بند بند وجودم از نبودش درد میکنه از این تنهاییی از اینکه دیگه کسیو مث اون دوست ن ...

💔

خیلی ناراحت میشم میبینم هم سن و سال‌هاتون 

توی این سن قلبشون شکسته میشه

ما بزرگیم تحمل می‌کنیم

ولی شماها کوچیکید برای این همه غصه 

من چندین نوع حس جالب را تجربه کردم و هر کدوم هم درسی داشت...حس عاشقی شدید که باعث شد خدا از هم دورمو ...

چقدر قشنگ با قسما اول متنتون موافقم 

منم تجربش کردم (: 

حرفاتونو با پوستو گوشتو استخون حس میکنم 

ن من واقعا حاضر بودم براش هرکاری کنم

اگه اون برات هیچ کار نکنه چی ؟ 

اگه تو هر کار کردی و اون رد کرد تا امیدت کرد خوردت کرد چی ؟

بازم هر کاری براش می‌کنی ؟

من دقیقا تو این وضعم 

دلم میخواد براش تلاش کنما اما اون ..

بسم اللهمن اصلا عاشق نشدم و نخواهم بودمرسی بابت وقتی که گذاشتیم و این کامنت رو خوندین( شوخی بود استا ...

وااای😂

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  ب‍‌ال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم._ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」