2777
2789
عنوان

دخترا امروز بعد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما حس ششمی اره؟ میشه سوال بپرسم یا درخواست بدم؟

عزیزم من تاپیک ایشونو بر حسب حس و تجربه جواب دادم

اما اگر دلت اروم میشه درخواست بده سوالتو بپرس

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

من دوره فینیتوشو بودم واسم رایگانه میخوای پنلو بدم بیای ببینی؟حیفه نتتو الکی حروم میکنی

کنکور‌ چطور زدی؟

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

نه واقعا خوب ندادم🥲😂❤️ایشالا نهایی و تیر

موفق باشی عزیزم

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

کنکور‌ چطور زدی؟

افتضاح زیستشو یکم خوب زدم بقیشو.... 

اصلا واسم غیرقابل درک بود این ازمون 😂😂😂من واقعا کنکورای قبلیو که میزدم درصدام اوکیی بود حتی کنکور دیروز واسه ریاضیا رو که زدم خیلی خوب بود.. 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
افتضاح زیستشو یکم خوب زدم بقیشو.... اصلا واسم غیرقابل درک بود این ازمون 😂😂😂من واقعا کنکورای قبلیو ...

من یدونه زیست بالا ۵۰ بود زمین و شیمی ۳۰ فیزیک و ریاضی هم ک هیچ 

البته با اون پاسخنامه هایی که تو قلم چی گذاشتن😂

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

من یدونه زیست بالا ۵۰ بود زمین و شیمی ۳۰ فیزیک و ریاضی هم ک هیچ البته با اون پاسخنامه هایی که تو قلم ...

واقعا خیلی گند بود😂🥲💔باید 100مونو واسه نهایی بذاریم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
تو شیمی و زیست چند میزنی بنظرت

نمیدونم والا همین حدودای 50 زیست/شیمی 20 30 

دقیق نمیدونم 

ولی واقعا باید با نکته و تست و همایش پیش بیام بعد نهایی