2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون یا داداش یا عشقشون رفته سربازی خواهش میکنم بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 125 پست
نگران نباش..اموزشی همینه .. نمیتونن زنگ بزنن.گوشی ام ک نمیزارن با خودشون ببرن.. من داداشم اموزشیش اف ...

داداش منم کرمانشاهه😁😁😁😁

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

19 دی ماه رفت.چهار روز اول تلفن نداشتن زنگ نزد.ولی بعد اون همیشه زنگ میزد.الان یه دفعه ای سه روزه نز ...

بردنشون جایی صد در صد چیزی بشه خدای نکرده اولین نفر خبر دار بشه خودتونید اینو مطمعن باش (شوهرم گفت)

ترگل جون اونجایی که میبرنشون چند روز اردو اسمشه فکر کنم اخرای دوره میبرن نه قبل از میان دوره..شما یادت نیست داداشت کی رفت اردو اموزشی که چند روز نبود؟اخراش بود؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
19 دی ماه رفت.چهار روز اول تلفن نداشتن زنگ نزد.ولی بعد اون همیشه زنگ میزد.الان یه دفعه ای سه روزه نز ...

همون بردنش جایی .الکی ناراحت نشو هر پادگانی فرق داره جایی که عشق من بود اونقد یخت نبود .تازه انقد زود میگذره اوایلشه اینجوریی منم مثل تو تاپیکامو نگاه کنی کلا راحب سربازی بود وقتی رفته بود چقد گریه کردم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

اصلا نگران نباش صدرصد نتونسه زنگ بزنه منم عشقم تابستون اموزشی بود یهو۵روز نزد گف بردنمون کلاسای اموزشی نتونسته بود زنگ بزنه 

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘

اخی یاد شوهر خودم افتادم.اون موقع که سرباز بود ما دوست بودیم.قبل رفتن انقد بهش گفتم یه شب نزنگی بدون من تا روز بعدش مردم.همیشه زنگ میزد😍😍😍😍😍

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
ترگل جون اونجایی که میبرنشون چند روز اردو اسمشه فکر کنم اخرای دوره میبرن نه قبل از میان دوره..شما یا ...

داداشم الان اموزشیه دیگه اخراشه فک کنم یه ماه پیش بود حدودا ،نگران نباش شاید تو شهرهای مختلف فرق کنه

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪