2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون یا داداش یا عشقشون رفته سربازی خواهش میکنم بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترگل جون اونجایی که میبرنشون چند روز اردو اسمشه فکر کنم اخرای دوره میبرن نه قبل از میان دوره..شما یا ...

عزیزم خیالت راحت باشه پستای منو میخونی؟اگر اتفاق بدی خدای نکرده دور از جانشون افتاده باشه تو ساعتای اول خبر میدن الانم بردن محلی چیزی زدن دسترسی نداره به تلفن اموزشی تموم شه راحت میشه خیالت جمع فقط تلفن نداره 

یعنی اگه میخواستن ببرنشون جایی بهشون نمیگفتن؟چون پنجشنبه هیچی نگفت😢😢😢

چرا بهشون میگن اما حتما اینا گروه اول بودن که وقت نکرده زنگ بزنه بهت خبر بده 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

ولی سپاه افتاده راحت ترین جا هست.

سخت ترینش ارتش هست افسرای ارتش خیلی بداخلاقن با سربازا شوهر من یکیشونه باهاشون خوبه ولی سختگیریاش زیاده میگه باید منظم و مرد زندگی بشن و برگردن خونه 😦