2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون یا داداش یا عشقشون رفته سربازی خواهش میکنم بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر ما اصلا میاندوره ندادن اخرای اموزشی هم نزدیک 5 روز فکر کنم بردنشون بیابون اونم همونجاست هیچیم اونجا ندارن که زنگ بزنن خودسونن و غذا چادر و پتو

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
عزیزم یعنی ازقبل نمیگن بهشون که کی میبرنشون؟

مهمونی نبردن که بردن اموزش نه عزیزم با اجازتون از قبل دعوتشون نمیکنن 😁

دلتو بزرگ کن ما بیچاره ها شوهرامون میره تو دل دریا یه ماه خبری نداریم یک ماااااه بی خبری حتی تلفنی انتن نداره دوماه تحمل کن تموم میشه سختیش خودتو عذاب نده انشالله این روزا میاد مرخصی پیشت 

عزیزم خیالت راحت باشه پستای منو میخونی؟اگر اتفاق بدی خدای نکرده دور از جانشون افتاده باشه تو ساعتای ...

عزیزم مرسی..اخه شنیدم اردو و بیابون رو اخر دوره میبرن..اینا هنوز میان دوره نیومدن پنج شنبه گفت هفته دیگه میان دوره میدن

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
اره اونجا بود.. تقریبا ی ماه بعد ماه محرم تموم شد اموزشیش  .. الان خدمتش افتاده نزدیک خودمون .. ...

واي اونجا كه هتله قشنگ شوهر منم پارسال اونجا بود فرمانده بهش ميگفت خواستي با خانومت حرف بزني بيا گوشيمو بگير بزن

میفرستنشون زندان اینارو ... یا اینکه خدایی نکرده اعدامیا رو میارن واس اعدام

خداروسکر زندان نیفتاد یعنی کلا دعا میکردم بر راهنمایی رانندگیه ♥

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
مهمونی نبردن که بردن اموزش نه عزیزم با اجازتون از قبل دعوتشون نمیکنن 😁 دلتو بزرگ کن ما بیچاره ها ش ...

عزیزم واقعا سخته..من دوری برام مهم نیست فقط بی خبری دیونم میکنه وگرنه شده یک ماهم ندیدمش فقط گوشی ازش خبر داشتم..سربازی چقدر بده که گوشی ندارن😢

ن بابا ...دارم میگم اونی ک میفته نیروی انتظامی این پستارم ممکنه بهشون بدن..چون اون خانومه گف نمیگه.. ...

عزیزم پست برن چند روزه؟