2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون یا داداش یا عشقشون رفته سربازی خواهش میکنم بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 125 پست
بگو عزیزم.دیگه کارم از ترس گذشته

نبابا ولش کن چیز مهمی نیست .به دلتم بد راه نده سه روز نزده عادیه بر منم شده بود دوروز نتونه بزنه خیلی خسته میشن اونجام صف وایمیسن زنگ میزنن

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سپاه اصلا سخت نمیگیره... من داداشم تو سپاه کرمانشاه بود... خوب بود خداییش

اره میگن کرمانشاه خیلی خوبه..شانس ما این افتاد دزفول.نمیدونم چطور جاییه.یه عادت داره هر چی هم سختش باشه اصلا نمیگه میگه خوبه

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
ن بابا ...دارم میگم اونی ک میفته نیروی انتظامی این پستارم ممکنه بهشون بدن..چون اون خانومه گف نمیگه.. ...

نه اونجا نمیبرنشون اینجا فقط بیابونه .بهد اموزشی تقسیم کردنی ی عده میفتن زندان و اونکارو میکنن هر کی انحام بده هم از خدمتش کم میکنن اما خیلی اسیب روحی داره 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
فقط بهت میگم‌نترس اتفاق عجیبی نیفتاده بهت قول میدم ❤

ممنون😢دست خودم نیست فقط بدونم سالمه اصلا نیادم ناراحت نمیشم..بی خبری و انتظار خیلی سخته

عزیزم واقعا سخته..من دوری برام مهم نیست فقط بی خبری دیونم میکنه وگرنه شده یک ماهم ندیدمش فقط گوشی از ...

واقعا درکت میکنم بی خبری خیلی سخته تو شرایطت بودم حتی سخت تر ازون.

اره گوشی نمیذارن بعد اموزشی میتونه گوشی ببره ولی دوربین دار نباشه بهتره.

تو ارتش که میگیرن ازشون گوشی دوربین دار رو حالا سپاهو نمیدونم 

بر ما اصلا میاندوره ندادن اخرای اموزشی هم نزدیک 5 روز فکر کنم بردنشون بیابون اونم همونجاست هیچیم اون ...

عزیزم چرا نگفتی اون چیزی که خواستی بگی

عزیزم پست برن چند روزه؟

پست که شیفت وامیسن و میگی ؟ساعتیه اون .اما ببین صبحا زود پامیشن درس میخوننن کلاس میرن خیلی خسته میشن تازه اونجا انقدم خوش میگذرونن غصه نخور پشسمون میشیا گفته باشم 

يه روز بود من دلم خيلي شور ميزد هي زنگ ميزدم پادگان ميگفتن خوابه يا نيستش كه اخر شب با بي حوصلگي جوابمو داد و من گريه كردم وقتي اومد مرخصي بهم گفت اونروز رو دستش أسيد ريخته بوده و كل پوست كف دسش بلند شده كه سريع اونجا گرفتنش زير اب جسبيده الهي بميرم براش😭😭😭😭

ممنون😢دست خودم نیست فقط بدونم سالمه اصلا نیادم ناراحت نمیشم..بی خبری و انتظار خیلی سخته

فقط بدون واسه یه مسمومیت حتی هم خانوادشونو خبر دار میکنن نترس اصلا انشالله بهت زنگ بزنه فردا خیالت راحت شه 😔😔

عزیزم چرا نگفتی اون چیزی که خواستی بگی

اخه گفتم شاید یکی از فامیلای طرف اینجا باشه بفهمه ناراحت سه 

واي اونجا كه هتله قشنگ شوهر منم پارسال اونجا بود فرمانده بهش ميگفت خواستي با خانومت حرف بزني بيا گوش ...

خوش به حالشون.دزفول خیلی سخت میگیرن به زور کارت تلفن داده بودن بهشون