2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه چی گفتی 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ببین من فقط میتونم بهت بگم یه خرافه مدرنه که به هیچ دردی نمیخوره .من دوستم میگفت منو خواهرم چندین سال پیش گرفتیم و واسه من یکم بد بود واسه خواهرم عاالی از هر نظر الان امروزه روز خواهرم حدا شده و زندگیش خوب نیست اصلا در حالی ک من اوکیم .

به نظرم جلوی این خرافات رو بگیر تو ذهنت و نه سراغ این چیزا برو نه فا*ل چون اولش برات فانه اما کم کم جدی میگیریش( این تجربه خودم بود )

اها راجب چارت بگم چارت من خوب بود ولی یه جا یه خانمی گفته بود اگر فلان مورد باشه عمر شخص کوتاس و من یادم نمیره چه مدت طولانی افسردگی گرفتم تا بلاخره تو نهج البلاغه دیدم امام علی کلا این مسئله رو رد کردن و قلبم آروم گرفت با اینکه اصلا مذهبی نیستم😅

ببین من فقط میتونم بهت بگم یه خرافه مدرنه که به هیچ دردی نمیخوره .من دوستم میگفت منو خواهرم چندین سا ...

من میخواستم واسه ازدواجم این کارو انجام بدم 

خسته شدم بس که هر کاری کردم گفتم بزار اینم انجام بدم

چارت تولد اینجوریه که ساعت و روز بدنیا اومدنت و میپرسن و یسری چیزا رو از چارت تولد برات تحلیل میکنن

مرسی عزیزم کجا انجام میدن من دلم خواست هزینه داره؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اینم بگم مثلا من تو درسم خیلی اختلال به وجود اومد اما تو چارت هیچیییی از درس و مشکل تحصیلی نبود ! در حالی که من ۳ ۴ ساله افت درسی زیاد کردم سر یه سری مشکلات و الانم دانشگاه نمیرم . 

من میخواستم واسه ازدواجم این کارو انجام بدم خسته شدم بس که هر کاری کردم گفتم بزار اینم انجام بدم

نه عزیزم به نظر من واقعی نیست و اگر ۱ درصد واقعی باشه دانش و علمیه که فقط پیامبرا و اماما داشتن ( منظور ادمای خاصی داشتن این علمو) و الان برای درآمد زایی خیلیا زدن تو کارش 

علوم غریبه فقط معصومین کاملا احاطه دارند افرادی هم ک مدعی هستند فقط بهش ناچیزش رو که منفعتی نداره بسا شری داره میتونی سرچ کنی روایات در باره نجوم رو بخونی فکنم یجا خوندم منجم ساحر و ساحر کافر میشه .مخصوصا جنگ ک فردی پر ادعا در آن زمان ب امیرالمومنین علیه السلام گفت ستاره ها دیدم این جنگ نرید ک ضرر امام اول ثابت کرد ک دانش اش را شخص ندارد وبعد جایگاه صدقه و توکل به خدا و خیر امروزی و زیان اخروی و...زیر سوال می‌ره اتفاقا در اون جنگ پیروز هم شدند و گفتند کتاب هات ک باعث کفر و عدم توکل ب خدا شدع رو بهتره آتش بزنی ، ما شب قدر داریم هر سال مقدرات با دعا هامون و ظرفیت ها مون نوشته میشه ب امضای امام زمان میرسه و ما اختیار داریم ک انتخاب کنیم و قضای انتخاب قدر، خدا گفته دنیا را جز برای آزمایش نیافریدم تا ببینم کدامیک نیکوکاترید و انسان گز در سختی نیست تنها دغدغه رو بزار روی آگاهی و دانش ک بتونی تو هر شرایط تصمیمی ک رضایت خدا رو داری بگیری  تلاش و تقوا و کار نیک و تزکیه 

من میخواستم واسه ازدواجم این کارو انجام بدم خسته شدم بس که هر کاری کردم گفتم بزار اینم انجام بدم

برای ازدواج نیازی ب نجوم نیست چله هست دعا هست و حضور مودبانه خودت باعث خاستگار بشه و برای انتخاب باید مطالعه کنی ک تشخیص بدی، مثلا کتاب نیمه دیگرم عباسی و ولدی ، دوتا دوره ازدواج اسلامی و سبک زندگی اسلامی حسین مختاری البته فعلا ثبت نام جدید نداره