2777
2789

واقعیتش من با ی بنده خدایی بهم زدم ولی بازم مشکلی چیزی باشه زنگ میزنم هوامو داره جواب میده همیشه شمارمو والا چی بگم انگار رابطمون ته نداره هرکاری میکنم باز میرسم به این 

چند وقت پیش بهم گفت میری فلان جا منم دعا کن بعد گفت ی تسبیح با فلان مدل و فلان رنگ بخری ناراحت میشم با خنده 

منم گفتم چرا باید بخرم ؟ مگه تو چیزی برا من خریدی از شمال گفتی برا باباتم نمیخری منم بخوام بخرم برا دوست پسرم میخرم ... 

حتی جواب نداد بنظرم خیلی ناراحت شد بعد روز دخترم بهم گفت تسبیح میخوام چیکار من میخواستم ببینم تو چی میگی . الان خیلی عذاب وجدان دارم 😑 بنظرتون بخرم براش ؟ اگه بخرم مجبورم حرفمو پس بگیرم دیگه تازه باید ببرم بهش بدم یعنی میبینمش

اگه نخرمم تا ابد میخواد بگه تو حتی برا من ی تسبیح بی ارزش نخریدی 

اینممم بگم ایشون تاحالا چیزی برا من نخریدن حتی تولدمم تبریک نمیگه روز دخترم ک هیچی 

این چجور کات کردنیه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگی هواتو داره

هر وقت زنگ میزنی

اگر واقعا کمکی بهت کرده 

یه کادو اینطوری براش می خریدی

ولی کلا این نوع رابطه فرسایشی میشه 

روحت و قلبت رو می خوره کم کم

بهتره به هم بزنی و دیگه بهش زنگ نزنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره دیگه اگه هواتو داره و مشکل مالی نداری چه کاریه دلشو بشکنی آخه گناه داره

آخه اینجوری خودم ضایع نمیشم؟ من گفتم اگه بخوام بخرم فقط برا دوست پسرم میخرم چرا تو  

تازه بخوام بهش بدمم باید از دلش درارم😑 بعد اینجوری برا من مهم بوده ک خریدم دیگه اینجوری فکر می‌کنه 

میگی هواتو دارههر وقت زنگ میزنیاگر واقعا کمکی بهت کرده یه کادو اینطوری براش می خریدیولی کلا این نوع ...

خودش هیچ وقت بهم زنگ نمیزنه فکر میکنم هیچ احساسی بهم ندارع اگه بخرم همش می‌خوام به خودم بگم چرا خریدم 

من شاید باورت نشه ولی ولنتاین براش کادو خریدم حتی تولد مامانش برا مامانش ام کادو خریدم اون تولد خودم ی تبریک نگفت اینم بخوام بخرم واقعا میسوزم 

نمیخرممم عذاب وجدان دارم چرا نخریدم ناراحت شد و فلان 

ببین عزیزدلم ناراحت نشی از حرفم از بلاتکلیفی خودتو در بیار پشت در نمون یا بیا داخل یا برو بیرون فقط ...

به خدا تکلیف من مشخصه اون علاقه ای به من نداره باعث میشه تو بلاتکلیفی بمونم 🤦🏻‍♀ 

خودش هیچ وقت بهم زنگ نمیزنه فکر میکنم هیچ احساسی بهم ندارع اگه بخرم همش می‌خوام به خودم بگم چرا خرید ...

دیگه بهش زنگ نزن

سخته ولی زنگ نزن

احساس که ببین اینا شارژ میشن از احساس داشتن دختر به خودشون

وگرنه نه احساس ندارن

اگر داشتن یه تبریک تولد ساده ترین کار هست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به خدا تکلیف من مشخصه اون علاقه ای به من نداره باعث میشه تو بلاتکلیفی بمونم 🤦🏻‍♀

من اولین دوسپسرم اینطوری بود حتی بعضی وقتا نمیدونستم تو رابطه هستیم یا نه دائم سرد و گرمم میکرد خیلی با مغزم بازی میکرد تا لحظه ای که جدا شدیم نمیدونستم دوستم داره یا نه ولی یه جوری جدا شدیم که تازه اون شب آخر فهمیدم عاشقمه. هنوزم پیگیرمه. ولی پشیمون نیستم جدا شدیم اونطوری خیلی سخت بود و هست.