تقربیا دوسالی هست ازدواج کردم خداروشکر از ازدواجم خیلی راضی هستم و تا الان مشکلی تو زندگیم نداشتم شاید ی چیزایی بوده ک ممکنه تو هر زندگی مشترکی ب وجود بیاد من ۲۳سالمه و شوهرم ۳۸سالشه مادرم اول ب این ازدواج راضی بود ولی پدرم نه الان هردو پشیمون هستن و هرموقع من میرم اونجا همش راجب این موضوع حرف میزنن و میگن ک بعدا پشیمون میشی توخودت قبول کردی نباید این کارو میکردی 😔نباید بچه بیاری تا ببینم چی میشه خیلی فکرو ذهنم مشغول میشه پیش خودم میگم نکنه حرفایی ک اونا میزنن درست باشه نکنه بچه بیارم بعدا به مشکل بخورم واقعا شوهرم مرد خوبیه زحمت کش سرسنگین خیلی به خونوادم احترام میزاره مامانم میگه ک این چن سال دیگه حوصله هیچی نداره دیگه حتی تو روهم بیرون نمیبره کیا انقد اختلاف سنی دارن ؟زندگیاتون چطوره؟
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.