2777
2789
عنوان

این تبلیغ درمان سفیدی مو واقعییه

137 بازدید | 20 پست

یعنی واقعا موهارو مشکی میکنه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

سلام.من هم خودم فروشنده و نمایندگی آرایشی بهداشتی ام هم کرم سازی دارم.ببین رنگ دانه های مو به این راحتیا رنگ شون برنمیگرده.این شامپو هاهم شامپو رنگه یا شامپو رنگ دائم که حاوی آمونیاکه و بشدتتتتتتتت سمی و خطرناک.با یه سرچ ساده متوجه میشید که البته اکثرا شامپو رنگه و کلاه برداری

با آریاس بدرخش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گول نخورید دروغن همه

شما راهی سراغ دارید افسرده شدم ۲۸سالمه ۷۰درصد سفیدی دارم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

سلام.من هم خودم فروشنده و نمایندگی آرایشی بهداشتی ام هم کرم سازی دارم.ببین رنگ دانه های مو به این را ...

به راحتی برنمی گرده؟؟؟؟؟ینی ممکنه برگرده به سختی؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟

ضررش مهم نیست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

شما راهی سراغ دارید افسرده شدم ۲۸سالمه ۷۰درصد سفیدی دارم

عریزم به منی فکر کن که از ۱۵ سالگی موهام ریخت الان ۳۷ سالمه روم نمیشه وسی موهام ببینه کف سرم خالی شده موی سفید  چاره داره رنگ کن

به راحتی برنمی گرده؟؟؟؟؟ینی ممکنه برگرده به سختی؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟ضررش مهم نیست

نه نه رنگ دانه های مو اگه سفید بشن ممکنه بشه یکمی احیا شون کرد ولی این که مثل اولش بشه نه!

رنگ مو دائم این کارو میکنه فولیکول مورو باز میکنه ولی رنگ طبیعی نیست و رنگه!تاکید میکنم رنگدانه های مو به این راحتیا احیا نمیشن

فوقش بشه یکم خاکستری کرد ولی مثل اولش نه

با آریاس بدرخش

نه نه رنگ دانه های مو اگه سفید بشن ممکنه بشه یکمی احیا شون کرد ولی این که مثل اولش بشه نه!رنگ مو دائ ...

مهم اینه که مو از ریشه مشکی در میاد دیگه اره؟

تا چه زمانی مشکی در میاد؟بعد دوباره سفید در میاد؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

از محصولات تقویت مو ما استفاده کن خارجی ان عالیهموهات برمیگرده

لابد الان میگه لدورا یا تراست🤦‍♀️شایدم نفیس

عریزم به منی فکر کن که از ۱۵ سالگی موهام ریخت الان ۳۷ سالمه روم نمیشه وسی موهام ببینه کف سرم خالی شد ...

خیلی بده منم موهام ریزش شدید داره تا ۳۷سالگی منم مطمئنن چیزی نمی مونه آخه چقد رنگ کنم بدتر میکنه که یه هفته بد ریشه ها سفید تو چشه

لابد الان میگه لدورا یا تراست🤦‍♀️شایدم نفیس

بالاتر هم اشاره کردم فروشگاه دارم محصولاتم خارجیه کارگاه کرم سازی هم دارم.اگه من بازاریاب ام پس چطور ازم سوال تخصصی در مورد مو و رنگدانه میکنید؟بازاریاب ها نفیس و لدورا هیچی سواد ندارن فقط اسم خودشون گذاشتن مشاور مراقبت پوست!

با آریاس بدرخش