2777
2789
عنوان

آقایون دنبال کار بیان اینجا

334 بازدید | 17 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

حرومزاده سگ پدر تاپیکت باز کن تا برینم روت مادر جند.ه ننه کس تو رو ننت معلوم نیست کجا ها کس داده به ...

خودتی و .... 

بیخود پست نزار چون نخواهم خوند و جوابت رو با همون کلمه اول دادم.

حالا بمون سوزان سوزان .... 😁😁😁💪💪💪

تعلیق ... 😁😁💪

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرومزاده سگ پدر تاپیکت باز کن تا برینم روت مادر جند.ه ننه کس تو رو ننت معلوم نیست کجا ها کس داده به ...

چطور تونستی چنین حرفای کثیف و زشتی را تایپ کنی؟؟؟ 

چکار کرده که لایق چنین حرفایی باشه ؟؟؟ 

واای 

باورم نمیشه 

چطور میتونی به مادر بی حرمتی کنی ؟؟؟ 

لایک نکنید😜

چطور تونستی چنین حرفای کثیف و زشتی را تایپ کنی؟؟؟ چکار کرده که لایق چنین حرفایی باشه ؟؟؟ واای باورم ...

یسریا واقعا نمیدونم توچطور خانواده بزرگ شدن انقدر راحت به بقیه توهین میکنن اونم به یه مادر

این آقا هم چون مذهبی هستن وتاپیک های مذهبی میزنن مورد حمله یسری قرارمیگیرن 

یسریا واقعا نمیدونم توچطور خانواده بزرگ شدن انقدر راحت به بقیه توهین میکنن اونم به یه مادراین آقا هم ...

البته این آقا ظاهرا یه کارهای نادرستی داشته 

ولی حق هیچ کس شنیدن چنین حرفای رکیکی نیست 

لایک نکنید😜

یسریا واقعا نمیدونم توچطور خانواده بزرگ شدن انقدر راحت به بقیه توهین میکنن اونم به یه مادراین آقا هم ...

به آقایی مثل ایشون باید همین حرفا رو زد البته آقا نه بوزینه

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

چرا اونوقت اون پست واسه توبود؟

نه واسه من نبود 

خیلی از کاربرا رو اذیت کرده

نه واسه من نبود خیلی از کاربرا رو اذیت کرده

من درجریان تمام جرو بحثا هستم 

ی عده فقط سر لجو لجبازی گیردادن به این آقا

البته چون مذهبیه تاپیک مذهبی میزاره 

داره تبلیغ دین داری میکنه 

نه که نمیاد از اولین دیتو رل و اکسو اینا حرف بزنه زیادبراشون جذاب نیست

خوب بود مثل مردای دیگه سایت فقط دنبال خانم متاهل بود که .......

هیچکدوم اون کاربرا تواین مدت نتونستن ثابت کنن اینشون مزاحمت ایجادکرده

برو تاپیکاشو ببین میان هرتوهینی میکنن ولی باز مثل خودشون جواب نمیده

کلابامذهبیا سرجنگ دارن یه عده

من درجریان تمام جرو بحثا هستم ی عده فقط سر لجو لجبازی گیردادن به این آقاالبته چون مذهبیه تاپیک مذهبی ...

ظاهر شیطانیشو پشت این مذهبیش قایم کرده 

منظورت باطنه؟

بعد شما چطورباطن آدمارو میبینی؟

راحت قضاوت نکنید

واقعا یه عده اگر اذیت میشن توتاپیکاش شرکت نکنن 

یکی دوتا کاربرهستن میان توتمام تاپیکا پست میذارن بحث میکنن اگر بدشون میاد مزاحمه این کارشون چیه

منظورت باطنه؟بعد شما چطورباطن آدمارو میبینی؟راحت قضاوت نکنیدواقعا یه عده اگر اذیت میشن توتاپیکاش شرک ...

باشه خانم چیزی نگم بهتره 

همین شماها طرفداری میکنین پرو میشن 

سلام.

شما به شخصه از بنده مزاحمت یا سوءرفتاری مشاهده کردین؟

از افرادی که به ظاهر از بنده شاکی هستن یک سند بخواهید علیه بنده (اینجا همه چی مکتوب و ثبت شده هست) بگین اسکرین شات بفرستن براتون ... چرا قضاوت میکنین؟؟؟

واقعا دلیل این کارتون چیه؟ ؟ بمن جواب ندین پیش خودتون فکر کنین....

بنده انسان شریف و محترمی هستم. سعی میکنم احترام‌متقابل رو رعایت کنم ..... 

با خودتون فکر کنین آخه من چه نیازی دارم نزد امثال شما و شخص شما آدم مذهبی و موجهی جلوه کنم؟؟؟؟ واقعا چه امتیازی واسم داره؟

من برخی جاها پست میزارم و تاپیک هام هم همه رو هستن اتفاقا با لایک هم ازم تقدیر میشه .... چه نیازی دارم به حمایت شما؟ ؟

منصف باشین. بنده به حساب کتاب الله و بازگشت اعمال معتقد هستم. برخی اعتقاد به کارما دارن اینروزا.... نمیدونم نظر شما‌چیه .... ولی تهمت زدن و تخریب یک انسان در هیچ کجا کار پسندیده ای نیست و باید منتظر عواقب بود ..‌‌..

تامل بفرمایین:

کثرت و تعدد مخالفین همیشه نشان حقانیت نیست. گاهی افرادی در اقلیت هستن و به ناحق منفور و مظلوم واقع میشن.

خودتون تحقیق کنین بعد قصاوت کنین. طرف حق رو بگیرین ....