2777
2789
عنوان

فکر کن میخوای بمیری

68 بازدید | 13 پست

چه کاری دوست داری انجام بدی

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر و شوهرم و قبلش بکشم 

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
دخترم رو ببوسم حسابی و جایی که اون نمی بینه بمیرم

آخی

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند 

من خودم میدم پیش کسی که عاشقش هستم شاید یه جوری گیرش اوردم 

بهش میگم کل زندگیم به عشق اون نفس میکشیدم

باور کن میگم خوش به حالم شد آخه این دنیا چیز مالی هم نیست که بخوام بچسبم بهشو خودمو برای یه خواب راح ...

دقیقا 

میگم حالا بیا سر قبرم ک الانه قدرمو میدونی 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی