2777
2789

فقط اومدم یکم حرف بزنم، نمیخوام نصیحت بشنوم. الان که با گریه مینویسم فقط خواستم با کسی درد و دل کنم چون کسی و ندارم گوش کنه به حرفام. چند سال پیش ازدواج کردم بچه هم دارم. شرایط زندگی برام سخته. چون تمام مسئولیت زندگی رو دوشمه. همسرم محبت نمیکنه

مثل دو تا مجسمه زندگی میکنیم. رابطه جنسی خیلی کم و بی اشتیاق. اونم ماهی یک بار با دو بار. شوهرم مثل مردای دیگه نیست که کمکم کنه. مثل مردای دیگه با انرژی نیست و همش میگه وای مریضم وای خسته ام وای حوصله ندارم. مدام اینا رو تکرار میکنه. یه روز تعطیل که میخوایم برنامه بچینیم بریم بیرون هزار تا بهونه میاره که وای ترافیکه. نمیشه . سخته. یه کاری میکنه که قشنگ به غلط کردن بیافتی و بگی نخواستم بشینیم تو خونه. وقتی میخوام یه چیز سنگینی و بلند کنم و سخته اصلا همکاری نمیکنه. دو قدم که کاری میگنه میگه وای خسته شدم. صبح میره سرکار ساعت یکم میاد خونه ساعت کاریشم زیاد نیست. ترجیح میده بیشتر بره خونه مادرش تا با ما بگذرونه روزشو.زندگیم یه نواخت بی حوصله شده. دختره شاد و پرانرژی بودم حیفم کرد تو زندگی تبدیلم کرد به یه دختر افسرده . شما میگید واقعا چیکار کنم؟ سنی هم نداره ۳۰ سالشه.خیلی فسفسوعه. یه کاری میگی انقدر کند انجام میده که به غلط کردن بیافتی. چیکار کنم واقعا. خستم کرده. حسرت بغل کردن حسرت زندگی کردن و گذاشته رو دلم

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل یکی از اقوام ما...خانومش بیچاره دیگه عادت کرده به این وضعیت همه کارا رو دوش خودشه حتی گردش و تفریح رو سه تایی با بچه هاش میرن شوهرش تو‌خونه اس... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
ویتامینای بدنش کم و زیاد نیستن؟! پدرش چه مدلیه؟

ببین یه عالمه مولتی ویتامین گرفتم میده بهش. فایده نداره. پدرش زبر و زرنگ مادرشم خیلی زرنگه. شانس منه🥲

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

انگیزه برای حمایتگری نداره یا اقتدارش کمه یا هم شما برای هم نیستید که نمیتونید بهم حس خوب بدید

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

واقعا ما دخترا چرا یه سری مرد که هیچکی حتی خانواده اشون هم حوصلشون رو نداشتن وبال زندگی خودمون کردیم و مدام حرص میخوریم بخدا هر کی دیدم فهمید ازدواج هیچی نیست جز دردسر و طلاق گرفت یا درس خوند یا سر کار رفت یا بالاخره پیشرفت کرد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...