2777
2789
عنوان

تغییر رفتار یهویی دوستم

64 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من با یکی از رفقای ۷ ساله ام برای اولین بار ارتباط خانوادگی ررقرار کردیم. اونا اومدن چند روز موندن، حسابی هم خوش گذشت، چند ماه بعد ما رفتیم خونه اونا و همه چی عالی بود، وقتی برگشتیم فرداش که با دوستم تلفنی صحبت کردم، گفت بعد از اینکه شما رفتید بچه امو بردم دکتر و کلی معطل شدم، چند روز بعدش گفت شما که رفتید سردرد بدی گرفتم و رفتم دندانپزشک فکم باید جراحی بشه و فلان...

و اینکه تو این تایم حدودا دو ماهه کلا من باهاش تماس گرفتم و جویای احوالش بودم. بار آخری که باهاش حرف زدم گفت نمیتونم صحبت کنم دندونم رو ایمپلنت کردم، الان ۶ ماه از اون روز میگذره و هیچ خبری ازش نشد.

منم دیگه ازش خبری نگرفتم.

مدام با خودم تحلیل میکنم که بین امون اصلا اتفاقی نیفتاد، فقط تنها چیزی که به ذهن ام میرسه میگم شاید دوستم خرافاتی باشه و بگه به خاطر پاقدم ما این اتفاقات افتاده. چون مدام میگفت از وقتی شما رفتید این طور شده.

خیلی دلم گرفته.

نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم هم همین فکر رو میکنم. اما آخه اون خانم تحصیل کرده ایه، اصلا با توجه به شناختی که ازش داشتم بعید ...

انقدررررر تحصیل کرده دور و برم دارم که صد برابر این خانم حساسن.... پول دارن زیاد ولی مثلا ماشینو عوض نمیکنن میترسن چشم بخورن...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

فقط خیلی دلم گرفته بخاطر گناهی که نکردم دارم میسوزم. من اصلا بدخواه کسی نیستم. نمیدونم چرا باید اینطور بشه. الان ۶ ماهه هیچ خبری ازش ندارم. حتی شماره اشو از گوشی ام پاک کردم که وسوسه نشم و یه موقع زنگ بزنم. از اونم هیچ خبری نیست هیچی... من قلبلا دوسش داشتم و دارم.