2777
2789

جاریه سلیطه  من با مادر شوهرم کارایی میکنه که جز اون کسی نبینه انقدر هم نازشو میکشه هاااااااااااااااااا

مثلا منو جاری. مادر شوهر رفتیم باغ اون فقط با اون ولو میره این جاری هم خود شیرین خود خواه در باطنش فقط حسادت ولی در ظاهر خودشو مظلوم نمایان میکنه مادر شوهرممم هر بار اونو میبینه با من خود به خود قهر میشه فقط با اون خوب رفتار میکنه من حرص بخورم همین جاریم ۲۱ سالشه ولی خیلی سلیطه و بی حیا هستش با اون یکی جاریمهم باند شدن علیه من اون اخلاقش خوب بود سمت اون رفت اونم بد تر شد حالا این مادر شوهرمم که با اونا تو یه ساختمونه و منم جدا هستم اموالمونم شریکیه حالا مادر شوهر بایدناز اونا رو بیشتر بکشه چون با همن منم حساب نمیکنه جاری بزرگم ۳۱ سالشه هر کارشو از اون بیشتر میپزسه میگه تحربش بیشتره تو یه هر مراسمش اون رییس محلسیه هر جایی بره باید به اونم بگه از جاری وسطیه هم از ترسش همین کار ها هم میکنه هعی نازشو میکشه با منم مثل بچه رفتار میکنه چرااا چون فقط ۱۸ سالمه 

برای مادر شوهرم هر کاری بکنم هم هیچ گاه من رو نمیبینه منم ادم حسابش دیگه نمیکنم اونجوری که اون دل منو شکست پیش اونا منو خار ذلیل کرد هر خوبی کردممممممم منو ندید خدا تقاصشو پس بده 

من بیشتر از بقیه براش خوب بودم بیشتر از اونا براش خوب هستم اون جاریهام صلح تا شب کنار هم میشنند فقط ازاون میگند اینم فک میکنه خیلی دوسش دارن در حالی که اصلن این طور نیست خدا تقاص کارهاش رو پس بده خدا ازش نگذره که هر بار منو میبینه باید برینه بهم بره گم شه من هیچ وقت نمیبممش 

همین جاریم خودش ۳ سال ازم بزرگتره ولی خیلی ارزشش رو حفظ میکنند چون خیلی سلیطه هست هر چیزی بگن محکم جوابشونو میده بیشتر هم بهشون خوبی نمیکنه 

چیکار کنم با اینجور ادم ها نمیتونم قطع رابطه کنم چون فایمیلمون هستند و همه چیزمون شراکتیه ینی من باغ برم اونام میبینم جا یه دیگه برم اونام میبینم و ..

دعا کنین یا اینا ادم شن یا یک دعوایه بزگ بینشون بیفته که قهر کنند  از هم فقط همین 

خواهشا دعا کنین خواهشا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری 

برچسب به بچه هات باهاشون خوش بگذرون 

ببین یه مدت از فامیل دور بودم 

آنقدر خوب بود اون یه سال 

بعضی وقتها دلم براشون تنگ میشد از سر دلتنگی میرفتم سمتشون حالمو جا می‌آوردند محبت هامو نمی‌دیدند

بعد تو حرص میخوری 

عزیزم، از اینکه چنین فشارهایی رو تحمل می‌کنی خیلی متاسفم. روابط خانوادگی می‌تونه خیلی پیچیده بشه. اگر از طرف مادر شوهر و جاری‌ها احساس بی‌احترامی می‌کنی و این رفتارها اذیتت می‌کنه، اولین کاری که می‌تونی بکنی اینه که خودتو بیشتر از قبل احترام بذاری. اگه نمی‌تونی روابط رو تغییر بدی، سعی کن فاصله‌ی خودت رو حفظ کنی تا کمتر تحت تاثیر منفی قرار بگیری. تو می‌دونی که باید چطور با اون‌ها رفتار کنی، اما خودتو بیشتر از این ناراحت نکن. زندگی‌ات رو باید خودت بسازی. اگر در این شرایط نیاز به راهنمایی داشتی، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!