2777
2789
عنوان

بددهنی و دست بزن زن رو خرد میکنه

731 بازدید | 62 پست

اقایون سایت نکنید با زنتون

صورت کبود 

دل شکسته

بچه ها مردی که میگه دوستت دارم ولی دیگه نمیخوامت

ولی طلاق نمیدم میخوای بمون میخوای بدون بچه ها برو 

یعنی واقعا نمیخواد؟؟؟؟

آقایون سایت کتک هم میخورن کجایییی پریییی خانوم😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت بهت گفته اینارو .تو دعوا گفته یا تو حالت عادی تو دعوا منو شوهرمم هم ازت حرفا می‌زنیم .ولی اگه تو حالت عادی گفته بهت حتما فکری تو سرشه بازم خدا می‌دونه انشالله مشکلت حل بشه

ولی هیچ وقت له نمیشن زن له میشه من حالم بده لطفا ایموجی خنده نذارید

قصدم شوخی بود حال و هوات عوض ش جیگر

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

همسرت بهت گفته اینارو .تو دعوا گفته یا تو حالت عادی تو دعوا منو شوهرمم هم ازت حرفا می‌زنیم .ولی اگه ...

دیشب یه چیزی شد میگه حرفمو گوش نکردی 

داد و بیداد و فحش 

میگفت من ۷ ساعت بهش فکر کردم دیگه نمیخوامت

دیشب یه چیزی شد میگه حرفمو گوش نکردی داد و بیداد و فحش میگفت من ۷ ساعت بهش فکر کردم دیگه نمیخوامت

اگه تو دعوا گفته شکر خورده پس.ما هم تو دعوا انقد میگیم .زندگی عادی تو بکن عزیزم