2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنینم تو هفت هفتگی مرده😔😔😔

سلام واقعا سخته و برات ناراحت شدم عزیزه دلم

منم ۱۵ دی ماه توی ۸ هفته سقط داشتم قلبش دیگه نمیزد

دکتر به من گفت دو سه روز صبر کن اگر خودش سقط نشد بیا قرص بدم 

منم دو روز صبر کردم زعفرون و عروسک پشت پرده دو رو پشته هم خوردم حلقه کمرن زیاد رفتم خیلی تو خونه راه رفتم کار کردم به خونریزی افتادم و کارم به قرص نکشید 

الانم گلاب به روتون دوباره بعد یک ماه  سره موعد پریود شدم

البته خنوز سونو نرفتم ببینم کامل تموم شده یانه پریودم تموم شه میرم سونو

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
سلام واقعا سخته و برات ناراحت شدم عزیزه دلم منم ۱۵ دی ماه توی ۸ هفته سقط داشتم قلبش دیگه نمیزد دکت ...

😔😔 خدا دیگه بهت ناراحتی نده.یه سونو حتما بده چون خیلی مضره

سلام واقعا سخته و برات ناراحت شدم عزیزه دلم منم ۱۵ دی ماه توی ۸ هفته سقط داشتم قلبش دیگه نمیزد دکت ...

عزیزم ایشالا دیگ برات سقط پیش نیاد.

عروسک پشت پرده منم خریدم برای بقایای سقط.چجوری استفاده کنم؟.

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
ب خدا اینم خودش درده...دلم خیلی شکسته 😔

ميدونم عزيزم كه سخت و ناراحت كنندس ولي چاره اي جز تحمل نيست شايد خيريتي هست كه نموندن ولي منظورم اينه كه خدارو شكر كن شرايط بدتر از اينم هست يه خانمي تو اين سايت پونزده سال بچه دار نميشد همش ميگفت ارزو دارم يه بار حتي شده يه ماه باردار شم حتي اگر سقط شه فقط حسشو تجربه كنم !!!!!!!ميدوني چقدر سخت باز شما شكر خدا اميد داري توانايي مادر شدن داري و بلاخره انشاءالله به ارزوت ميرسي

😔😔 خدا دیگه بهت ناراحتی نده.یه سونو حتما بده چون خیلی مضره

مرسی گلم من یه دختره ۴ ساله دارم این دومی بود 

حتما انجام میدم سونو رو 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ميدونم عزيزم كه سخت و ناراحت كنندس ولي چاره اي جز تحمل نيست شايد خيريتي هست كه نموندن ولي منظورم اين ...

الهی هیچکس حسرت مادر شدن رو دلش نمونه

توکلم ب خداست امیدوارم خودش بهم توانایی بده یکم روحیم خرابه.امیدوارم بتونم پشت سر بزارم این روزارو😔

الهی هیچکس حسرت مادر شدن رو دلش نمونه توکلم ب خداست امیدوارم خودش بهم توانایی بده یکم روحیم خرابه.ا ...

عزیزم بارداری اولت بود؟؟

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
الهی هیچکس حسرت مادر شدن رو دلش نمونه توکلم ب خداست امیدوارم خودش بهم توانایی بده یکم روحیم خرابه.ا ...

انشاءالله واست دعا ميكنم خدا بهت ارامش بده عزيزم و يه ني ني سالم 

عزیزم ایشالا دیگ برات سقط پیش نیاد. عروسک پشت پرده منم خریدم برای بقایای سقط.چجوری استفاده کنم؟.

مرسی عزیزم

به اندازه یک قاشقه غذاخوری داخله ظرف میریزی روش آبه جوش مییریزی میذاری ۲۰ دقیقه دم بکشه

تلخه با نبات شیرینش کن با نبات و زعفرون 

روزی یک لیوان کافیه بیشتر نخور مسمومیت میاره 

من 8 هفته بودم.دو تا گذاشتم البته چون اولی بعد یک ساعت و نیم جواب نداد دومی رو استفاده کردم.تلخ نیست بعد از چهار -پنج ساعت سقط شد..ولی کمی دارد داره که قاعدتا عادیه.شبیه درد پریودی ولی بیشتر.گرچه به من گفت استامینوفن ساده بخورم.فقط ساده نه کودئین و نه ژلوفن