2777
2789
الهی عزیزم😔😔درکت میکنم خیلی سخته.ازمایش دادی؟؟ منم ۱ دی سقط داشتم خیلی افسردم.هنوز بقایا دارم

آزمایش چی فدات شم؟ دکترم گفت چون دومین سقطه باید یه سری آزمایش ژنتیک و اینا بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوبار قلب تشکیل نشد 

انشاءالله اين دفعه ميشه نگران نباش خدارو شكر كن كه باردار ميشي خيلي ها تو همينش چنديدن سال موندن همين كه شكر خدا ميشي خودش بزرگ ترين اميده

قرصش تلخ ک نیست

نه عزیزم تلخ نبود طعم گچ میده یعنی بی طعمه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
آزمایش چی فدات شم؟ دکترم گفت چون دومین سقطه باید یه سری آزمایش ژنتیک و اینا بدم

منم چون سقط داشتم میخوام برم ازمایش .دکتر که اهمیت نمیده و درک نمیکنه مارو تا دوتا نشه اسم آزمایشو نمیاره .میخوام برم تا خدای نکرده باز تکرار نشه😓

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
ایشالله هیجوقت دیگه این تجربه تلخو نداشته باشی

همچنین فدات شم.خدا بهمون صبر بده .این قرص زیر زبونیه براس دفع بقایا هم خوبه؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!