2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت ندهاسباب بازی هارو هم جمع کن بده یکی که نیاز دارهذهنتو درگیر اینا نکن

آره میدم بیرون ...اصلا دلم نمیخاد دخترم با کهنه ی یکی دیگه بازی کنه اون شونزده سال قبل ‌‌.اگه محبت داشت به دخترم هزار جور میتونست نشون بده ...تو یکسال کامل دختره منو ندید .‌‌...عیدم فقط ده دیقه خونه مادرش اومد  دخترم دید و رفت ‌...نه تولدش  دعوت کردم اومدن نه تو این سه سال یبار بیاد سر بزنه به برادر زاده اش...اون وقت نمی دونم واقعا این کار ینی محبت ؟ 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

منم احساس بدی گرفتم

الانم جاریمم به منم میگه.چون من چندتا لباس بافت سفارشی گرفته بود برا دخترم هی دلم نیومد بندازم بره دادم به جاریم زمستون تن بچش کنه .البته چیزی نگفت تشکر کرد گفت دختر من عین دختر تو فرقی ندارن☹️ای بابا دلش نشکنه

🥰🥰🥰

من باشم از غریبه میگیرم ولی از خونواده شوهر نه😂آخه بچه ها هزارتا هم اسباب بازی داشته باشن باز با یه چیز جدید مشغول میشن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بنظرم واقعا زیادی داری بزرگش میکنی حالا خودت میدونی یا میتونی بدی به کسی که نیاز داره بهش یا بقول دوستان بریز بیرون ولی اینکار نکن بده به بچه ای که خانواده ش سطح مالی خوبی ندارن 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

یبار بهش بگو راستی فلانی اون اسباب بازی ها دادی به شوهرماونا رو دادم به مامور شهرداری ببرهبگو عزیزم ...

خیلی زشت این رفتار خودت با خواهرشوهرت روت میشه اینجوری حرف بزنی 

ما که شناختی نداریم رو اون بنده خدا 

حتما اون وسیله ها براش ارزشمند بوده که این همه وقت نگه داشته و داده به بچه داداشش

بیخیال میشدم

میزاشتم تو کیسه تمیز و قشنگ نزدیک سطل زباله ک نیازمند بیاد ببره

(اونایی ک سطل زباله هارو میگردن 😔)

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

والا تا بوده همین بوده

جمع و جور میکرده اسباب بازی پیدا کرده داده برای بچه داداشش

چقدر نچسبی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من ان روز به خواهرشوهر گفتم عروسکهای دخترت رو بده دخترم با جاریمم قهرم ولی به دخترش گفتم اسباب بازیایی که استفاده نمیکنه رو بده دخترم دخترش ۱۵ سالشه 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

تا اون اسباب بازی چی باشه منم یه عالمه بازی فکری برا بچم می‌خریدم .الان خدا تومن پولشه ولی میدم به بچه ها .به زور نمی‌دم میان خونمون بازی میکنن بعد میگم دوست دارید ببرید.اسباب بازیهایی مثل دست چین کارت بازی  پازل  ....یعنی منم کارم زشته