واقعا موندم از دست این زن ۵۲ سالا چیکار کنم ...همسن مادرمه.ده سال عروسی کردم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته از دستش ...کلا شوهره خودش و ول کرده و چسبیده به شوهره من ...الان دخترم دو سال و ده ماهشه تا حالا یه جوراب واسه دخترم نخریده ..توقعیم ندارم ...اتفاقا بهتر که نمی خره ...حاله دو باره اسبا ب بازی کهنه ی بچشو که الان ۱۶ سالشه رو میوه دست شوهرم میگه ببر دخترت بازی کنه ... شوهره ابله منم که بهش بر نمیخوره ....با اونکه انقدرر رد دخترم حساسه و بهترین رو براش فراهم می کنه ...چیکار کنم به نظرتون؟ شما بودید بی خیال میشدید؟ خیلی فکرم درگیره ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اهمیت ندهاسباب بازی هارو هم جمع کن بده یکی که نیاز دارهذهنتو درگیر اینا نکن
آره میدم بیرون ...اصلا دلم نمیخاد دخترم با کهنه ی یکی دیگه بازی کنه اون شونزده سال قبل .اگه محبت داشت به دخترم هزار جور میتونست نشون بده ...تو یکسال کامل دختره منو ندید ....عیدم فقط ده دیقه خونه مادرش اومد دخترم دید و رفت ...نه تولدش دعوت کردم اومدن نه تو این سه سال یبار بیاد سر بزنه به برادر زاده اش...اون وقت نمی دونم واقعا این کار ینی محبت ؟
بنظرم واقعا زیادی داری بزرگش میکنی حالا خودت میدونی یا میتونی بدی به کسی که نیاز داره بهش یا بقول دوستان بریز بیرون ولی اینکار نکن بده به بچه ای که خانواده ش سطح مالی خوبی ندارن
من ان روز به خواهرشوهر گفتم عروسکهای دخترت رو بده دخترم با جاریمم قهرم ولی به دخترش گفتم اسباب بازیایی که استفاده نمیکنه رو بده دخترم دخترش ۱۵ سالشه
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
تا اون اسباب بازی چی باشه منم یه عالمه بازی فکری برا بچم میخریدم .الان خدا تومن پولشه ولی میدم به بچه ها .به زور نمیدم میان خونمون بازی میکنن بعد میگم دوست دارید ببرید.اسباب بازیهایی مثل دست چین کارت بازی پازل ....یعنی منم کارم زشته