2777
2789
یبار بهش بگو راستی فلانی اون اسباب بازی ها دادی به شوهرماونا رو دادم به مامور شهرداری ببرهبگو عزیزم ...

اصن سال تا سال چشم دیدن منو و دخترم و نداره .‌‌‌کلا یکسال دخترم و ندیده فقط عید ده دیقه  اومد خونه مادرش ..فقط روزی شش هفت بار به شوهرم زنگ میزنه بی اغراق که آمار ما رو دربیاره...ولی یکسال یکسال هم ما رو  نمی بینه‌..بعد چه محبتی داره این زن ؟

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرت بگو ممنون از خواهرت اما.. دلم نمیخواد بچه م وسیله کهنه استفاده کنه.خدا سایه ه تورو بالا سر من و بچه نگه داره. بچم هر چیزی خواست بهترینشو  بابایی ش براش میخره. دست خواهرتم درد نکنه. از این به بعد چیزی ازش نگیر. 

اسباب بازی خای اونم نریز دور یه نایلون بزرگ بخر و بزار توشون و چند وقت دیگه پس بده بگو بازی کرد ممنون ازت.. با خشونت  نرو جلو که باختی جلو شوهرت و اوضاع بدتر میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خیلی زشت این رفتار خودت با خواهرشوهرت روت میشه اینجوری حرف بزنی ما که شناختی نداریم رو اون بنده خدا ...

😂 کو خواهر شوهر حالا

🤷🏻‍♀️ ولی به نظرم اینکه وسیله کهنت رو ببخشی به یکی 

خیلی نامحرم و بی ادبانه و نهایت بی شعوری و توهینه

اگر دوسش داره همون اسباب بازیو نو رو بگیره کادو بده

کاربری قطع دسترسی~

چقدر بد که از خانواده شوهر غول میسازیم دشمن میسازیم لطفا نگرشتونو عوض کنید خودتون هم بالاخره تو اون ...

بعصیا واقعا ترسناکن واقعا 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

خواهرشوهر و جاری منم از وسایلا و اسباب بازیای قدیمی بچه هاشون کلی واس دختر من فرستادن،یا اینکه خونشون بودیم میگفتن فلان چیز ما داریم میخوای ببری برای دخترت منم از خدا خواسته مبگفتم آره بدید میبرم!غیر از اسباب بازی و ... الان دخترم یه کتابخونه فقط کتاب داره که اونا‌ بهش دادن!چه ایرادی داره ،واقعا هم حیفه کتاب و اسباب بازی و اینا واقعا دور ریختنی نیست و وقتی هم از سن بچه بگذره براشون بی استفاده میشه!البته اینا همه در حد نو بودا،حتی اینقدر تمیز و نو نگه داشته بودن که اسباب بازی جعبه داشت یا کتاب ورقش تا نخورده بود

خواهرشوهر و جاری منم از وسایلا و اسباب بازیای قدیمی بچه هاشون کلی واس دختر من فرستادن،یا اینکه خونشو ...

بعصیا واقعا ترسناکن واقعا  

ما هم همینیم بخدا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

معلومه از عمده

والا من عمدی ندیدم چرا اینقدر توهم توطئه دارید 

مطلب بعدو بخون متوجه شوبعد تهمت بزن

خوندم تهمت هم نزدم چیز عجیبی ندیدم والا اسباب بازی داده لباس کهنه و پاره نداده 

چقدر بد که از خانواده شوهر غول میسازیم دشمن میسازیم لطفا نگرشتونو عوض کنید خودتون هم بالاخره تو اون ...

چقدر قشنگ قضاوت کردید ‌‌‌غو ل نمی سازیم ..حیف غول ...این خانوم ۱۰ سال با کارها و دروغ های کاری کرد یه شی خواب راحت نداشته باشم...  خونه  ای که پول عروسی من بود و بنام خودش کرد ...ینی پول خونه رو از شوهرم گرفت و گفت چرا بنام بزنی  بنام‌من هست دیگه ...چهار سال بد ترین دعوا ها ‌‌‌‌.. انقدررر ازش کشیدم که اصلا حاضر نیستم نه خیرش بهم برسه نه شرش‌‌.‌.یکسال دخترم ک ندیده...من بعد پنج سال باردار شدم یه تبریک نگفت ...ناراحت بودن که من باردار شوم طلاق نگرفتم...کلا شوهره خودش و ول کرده ...فقط شوهره  من داره باهاش سر می کنه ...کدوم خواهر روری ۶ بار به داداش متاهلش زنگ میزنه...اجاره ی خونه ی دیگه ی ما برای چی باید بره تو حساب اون به شوهرم میگه خودم برات جمع می کنم به زنت نگو ... ناز و ادایی گه تو ۵۲ سالگی داره من تو ۳۲ سالگی نریختم واسه شوهرم...غول نساختم‌‌‌....هست‌‌...وحشتناک تر ‌‌‌‌....

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

چقدر قشنگ قضاوت کردید ‌‌‌غو ل نمی سازیم ..حیف غول ...این خانوم ۱۰ سال با کارها و دروغ های کاری کرد ی ...

عزیزم من منظورم به شما نبود به کامنتهایی که بعضیا دادند گفتم و اینکه بعد از اون دیدم شما نوشتین باهاتون خوب نیست و دخالت داره حق دادم بهتون

واقعا هم اینجا نمیشه کامل شرایط رو درک کرد من با توجه به اطرافیان خودم ایشون رو سنجیدم گلم 

امیدوارم ناراحت نشی از من .همه ما خانمها گله داریم از خانواده شوهرامون هر کدوم یجوری 🌹🌹🙏