میخوام پیامش بدم از زندگیمون دور بشه خسته شدم هی برنامه مجردی ریختن و منو با بچه ها تنها گزاشتن اگه شعور داشت میفهمید نیاز ب گفتن من نبود موضوع اصلی مورد اعتماد نبودن هست زنش میگه خیانت میکنه .حالا میخوام براش بنویسم از شوهر من فاصله بگیر وگرنه دفعه بعد به خانوادم میگم باهات برخورد کنن چون من دیگه کشش ندارم چند ساله اوضاع همینه الانم ی هفته س رفتن خوشگذرونی
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم این همسرته ک باید اونو کنار بزاره ودگ جوابشو نده تا وقتی همسرت بخواد اونم پایه س حالا تو هرچقدرم تحت فشار بزاریش یا جلز ولز کنی ایراد از جای دیگه س
بزار برگردن...بعد پیام بده...اول شوهرتون تهدید کن اگه بی تاثیر بود بهش بگو به رفیقت پیام میدم پس
عزیز شوهر من هيچوقت تهدید من جدی نگرفته الانم کلی پیام بهش دادم انگاری باورش نمیشه واقعنی من کاری کنم چون همیشه صبور بودم .بشدت هم بهشون حساسه یعنی بخاطر اینا زن و بچه رو میزنه .آره وفتی اومدن میخوام پیام بدم .چی دیگه بنویسم بنظرت واقعا کم آوردم گفتم بهترینش اینه بگم زندگی من بهم زدید بیاید اینجا جواب پدر شوهر و پدرم بدید .پدرش ب سیگار حساسه نمیدونه میکشن
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
وااااااااااااا چرا تو نی نی سایت هیشکی نمیخاد بپذیره مشکل از همسر خودشه ن دیگران
خب مشکل شوهرشه درست وقتی نتونی جلوی شوهره رو بگیری رو میاری به عالم ادم چیکار کنه بنده خدا حق داره خدای
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من یبار اینکارو کردم اما طرف اصلا جدی نگرفتبنظرم این همسرته ک باید اونو کنار بزاره ودگ جوابشو نده تا ...
بله ولی اگه بگه نمیام یا با خانوادم میخوام برم یا شرایط ندارم کلا نمیرن .اون عوضی زنشو داغون کرده بخاطر شوهر من زندگی اونا هم خراب شده بخاطر شوهر من