2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این باکس ها که توش وسایل نقاشی هست مداد رنگی مداد شمعی ماژیک اینا دارهیا عروسک یا وسایل آشپزی_دکت ...

بازی فکری و آجر بازی پیشنهادی ندارید مثل چی؟ شما خودتون دختر دارید؟ دقیق نمیدونم بازی فکری زیاده کدوم بهتره 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
بستگی داره دختر من الان یه باکس فانتزی بخرم براش از اینایی که اینستا تبلیغ میکنن می‌دونم رو ابرها پر ...

کدوم باکس فلزی ها ما ماهواره نداریم 

چی هست؟؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
روحیه ش چطوره؟چیزی بخر که خودش کمتر داره ولی میدونی علاقه داره یا لباس

روحیه که خیلی اهل قر و فره همهههه اسباب بازی که بگی براش خریدن وضعشون خوبه نسبتا 

راضی کردن این مدل بچه ها سخته ولی میگن از خمیر اسلایم خوشش میاد 

ولی خب اسلایم ارزونه 

بازی فکری و آجر بازی پیشنهادی ندارید مثل چی؟ شما خودتون دختر دارید؟ دقیق نمیدونم بازی فکری زیاده کدو ...

من خواهر دارم 

راستش واسه بچه ۵ ساله بازی فکری نمیدونم یه سرچ بزنین 

آجر بازی هم خوبه من خواهرم داره فرق بینشون هم کوچیک بزرگ بودنشونه 

من خواهرم الان ۱۱ سالشه هنوز بازی میکنه با اونا  

روحیه که خیلی اهل قر و فره همهههه اسباب بازی که بگی براش خریدن وضعشون خوبه نسبتا راضی کردن این مدل ب ...

سخته اینجوری ، مثلا دختر من قربونش برم خیلی کم براش اسباب بازی خریدیم و با هر چیزی خوشحال میشه حتی فک کن مای بی بیم میخریم دو روز باااش بازی میکنه و بغلش میکنه البته ۲۳ ماهشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من خواهر دارم راستش واسه بچه ۵ ساله بازی فکری نمیدونم یه سرچ بزنین آجر بازی هم خوبه من خواهرم داره ف ...

عزیزم اجر بازی منظورت همین لگو های مستطیلی هست؟ اسمش آجره است . درسته؟