2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

چند نکته هست إن شاءالله از خواب بیدار شدم بهتون میگم.

الان کمی لالایی دارم.... 

ذکر جمعه: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغزم در حال بهم پیوندن حرفات به هم 🤪

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

احتمالا طول موج هایی که تاکنون شناسایی شده زیر ۴۰۰ هست و عینک آفتابی UV400 جلو همه اونا رو میگیره و از آسیب به چشم جلوگیری میکنه.

در جایی که آفتاب نیست مثلا مسیرهایی که پر از درخته کمی دید کاهش پیدا میکنه کا در رانندگی خوب نیست و باید با احتیاط رانندگی کرد.

بنظرم کمی باعث میشه آدم کمتر خسته بشه حین رانندگی در جاده هایی که آفتاب از خورشید و زمین (بحث انعکاس) میخوره تو صورت.

بنظرم بودنش تو ماشین مفیده ....

حالا یه یادآوری صلوات هم داشتین دیگه .... حتما که نباید مثل برخی مثبت۱۸ بزنیم. خخخخ

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. احتمالا طول موج هایی که تاکنون شناسایی شده زیر ۴۰۰ هست و عینک آفتابی UV ...

خودت خواستی

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بدرک لایک کن تا جونت در بیاد سریش

خودت

You too...

خودتی .... 

کار دنیا برعکس شده؟ حالا آب سربالا میره؟ دیگه هیچی پیدا نکردی واس لایک هم گیر میدی؟ من خیلی ها رو لایک میکنم. مگه خلاف قانون اینجاست؟

خودتYou too...خودتی .... کار دنیا برعکس شده؟ حالا آب سربالا میره؟ دیگه هیچی پیدا نکردی واس لایک هم گ ...

نمیخوام اعلان هام با دیدن اسمت کثیف بشه

نمیخوام اعلان هام با دیدن اسمت کثیف بشه

متقابلا منم مایل نیستم تاپیکام با حضور شما ..... پس اینجارو ترک کنید.

ضمنا من خیلی از پست هایی که از دیروز شما و شاهدخت_لندن فرستادید رو نخوندم پس بیخود خودتونو خسته نکنید. اینجا رو هم ترک کنید ....

لطفا احترام متقابل رو رعایت کنید 

من آدم شریف و متشخص و محترمی هستم و از طرفی استاد جنگ های روانی هستم و با اصول و سیاست های خودم پیش میرم. به نفعتون نیست تنش درست کنید اینجا.کاربر ihmk2 دیروز خیلی تهدید می‌کرد که میخواد منو تعلیق کنه و من از جایی که احتمالا فکرش رو نمیکرد اقدام کردم ... سرتو درد نیارم.... خلاصه الان از خودش هیچ خبری نیست و خاموش و سایلنته. از سرنوشت دیگرون عبرت بگیرین.💪💪💪💪

متقابلا منم مایل نیستم تاپیکام با حضور شما ..... پس اینجارو ترک کنید.ضمنا من خیلی از پست هایی که از ...

جا داره در جوابت بگم

زاااارت

دیگه ریپ نزن 

پس تاپیک منو لایک میکنی 

منو تهدید میکنی؟؟ 

😂😂😂

حیف اون کاربریت که همچین ادم پلشتی پشتشه 

من سایلنت و خاموشم؟ 

👍👍👍

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

متقابلا منم مایل نیستم تاپیکام با حضور شما ..... پس اینجارو ترک کنید.ضمنا من خیلی از پست هایی که از ...

@niniyar  

همچنان قصد تعلیقی ندارید؟ 

ادمو متاسف می کنید 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷