من همسرم سفر هست باهاش قهر کردم منو گول زد کلا راضی نبودم بره بهم گفت ۴ روز بعد بلیط میگیرم میام خواهرش بهش زنگ زده گفته ۷ روز و اصلا بلیط نخواسته بگیره اونم ۳ نفر متاهل .تو ذهنم همش دارم نقشه میریزم چطور بینشون بهم بزنم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بشدت بهشون حساسه میدونم دعوا راه بندازم باید خیلی قوی باشم ولی باید یکاری کنم چند ساله وضع همینه. وابستگی شدید ب دوست .اعتناد هم ندارم اهل دودش کردند
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اجازه نمیده کلا حس خفگی داره این زندگی اینقدر بچه ها اذیتم میکنن کلا دست و پام از استرس میلرزه بشدت شلوغن ب عمد میدون تو خيابون یا حین رانندگی در باز میکنن
مامانم رفته عروسی کلید نبرده دارم گریه می کنم چون اصلا درک نمی کنه شنبه امتحان دارم فردا باید بیدار ...
عزیزم خب بخواب بیدلرت میکنه زنگ میزنه وقتی اومد