2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه دختر دارن میاید

229 بازدید | 26 پست

بچه ها من خیلی حساسم رو دخترم یعنی واقعا بدم میاد با پسر بازی کنه خیلی بدم میاد و خواهر شوهرم بچش پسر همین دختر من نمی‌دونم چکار کنم. ی بار گفتم. جلو خودم بازی کنید خواهر شوهرم بدش اومد نمی‌دونم شما هم اینجورید یا واقعا مشکل از منه

بچه رو حساس نکن بدتر میشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی نذار تنها باشن 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بببین اینکه واضح جلو بقیه نگرانیتو نشون بدی یا حتی ازش حرف بزنی خب طبیعتا بقیه ناراحت میشن مثلا باید بصورت نامحسوس بچه هارو چک کنی اگ تو اتاق دیگه ایم بازی کردن هر ی ربع نیم ساعت یبار ی سری بهشون بزن مثلا کاری تو اتاق داری یا میخوای وسیله ای ورداری یا واسه دخترت آب ببر چمیدونم بپرس دستشویی داره یانه...همینطور چکشون کن