بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برا منم سواله. ۳ ماهه که پریودی های بعد زایمانم شروع شده هر ۳ بار تو مخی شد. یعنی چند روز لکه بینی ب ...
خیلی بده اینجوری، آدم هم ریتم بدنش بهم میریزه هم رابطه هم هی باید لباس عوض کنی هم به مسایل معنوی هم شک میکنه ،شما که متاهل هستین با قرص میتونین مرتب کنین که اینجوری نشه
خیلی بده اینجوری، آدم هم ریتم بدنش بهم میریزه هم رابطه هم هی باید لباس عوض کنی هم به مسایل معنوی هم ...
اره بخدا .شوهرم تمایل به رابطه داشت تعجب میکرد همش پریودم. بیچاره کنار میومد. قرص ال دی اعصاب رو ضعیف میکنه میترسم. ولی مفنامیک اسید میگن هر ۸ ساعت بخوریم اوکی میشه. این سری امتحان کنم ببینم چجوری میشه
اره بخدا .شوهرم تمایل به رابطه داشت تعجب میکرد همش پریودم. بیچاره کنار میومد. قرص ال دی اعصاب رو ضع ...
نه ال دی ضعیفه خوبه، من یه دورانی برای تنظیم پریودی میخوردم چندسالی خوردم نمیدونستم نازایی میاره😅دیگه بعدش قطع کردم،بنظرم با نظر پزشک انتخاب کنین، یا با روش های گیاهی تنظیم کنین. رابطه تونو جدی بگیرین.
برا من تنظیمه ، فقط از چندروز قبلش اینجوری لکه بینی و خونریزی خفیف دارم