2777
2789

سلام

من همیشه فکر میکردم اینکه به کسی پول بدی که نائبت بشه و برات چله بگیره مسخره است چون دعا و چله ای که در ازای پول انجام بشه بی ارزشه و خود فرد باید دعا کنه و چله بگیره تا شاید حاجت هاش برآورده بشه

اما شب قبل تو اینستا یه پیجی که در زمینه دعا فعال هست تو استوری نوشته بود نائب دارن که چله زیارت عاشورای حق شناس رو برای آدم انجام میدن و نوشته بود این نائب گرفتن بهتره چون با زبان دیگه ای برای شما دعا میشه و در روایات هم داریم دعا در حق دیگران به اجابت نزدیکتره

چون میگن با زبانی دعا کنید که گناه نکردید و ما با زبان نائب گناه نکردیم پس اگه اون برای ما دعا کنه به اجابت نزدیکتره!

نظر شما چیه؟! منطقی هست؟!

شما تجربه ای دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبول ندارم اینکه آدم به خودش هیچ زحمتی نده و پول بده یکی دیگه برای بخونه به نظرم اصلا درست نیست تا اونجایی که توانایی آدم داره باید خودش انجام بده در کنارش از دیگران بخواد برایش دعا کنند 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خب اینطوری چه کاریع شما و دوستتمثلا شما برای دوستت دعا کن دوستت هم برای شما

من کسی رو ندارم که برام چله حق شناس بگیره

راستش چله حق شناس خیلی هم سخت هست خودمم حوصله ندارم بگیرم ولی خب همیشه فکر میکردم این که پول بدم نائب برام بگیره هم مسخره هست اما این مطلبو که خوندم یه کمی شک کردم که شاید من اشتباه میکنم

من قبول ندارم اینکه آدم به خودش هیچ زحمتی نده و پول بده یکی دیگه برای بخونه به نظرم اصلا درست نیست ت ...

من هم شبیه شما فکر میکنم!

ولی  استوری اون پیج منو مردد کرد!

من هم شبیه شما فکر میکنم!ولی استوری اون پیج منو مردد کرد!

نه اصلا مردد نشو یه مشت دروغگو هستن خودت با زبون ساده نمی خواد کار خاصی هم بکنی بشین رو به قبله با خدا حرف بزن قطعا جوابت رو میده خدا خیلی مهربونه تر از این حرف هاست دو تا سوره از ته دلت بخون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من کسی رو ندارم که برام چله حق شناس بگیرهراستش چله حق شناس خیلی هم سخت هست خودمم حوصله ندارم بگیرم و ...

من فکر کردم فقط زیارت عاشورا میخونن

ببخشید عزیزم که حس تنهاییت بهت غالب شد قصد خاصی نداشتم

من هم تنها هستم

من تحقیق میکنم ببینم چیه موضوع 

به نظرم از بقیه بخوای در حقت دعا کنن کافیه