2777
2789

خواهرم بچش ۲ ماهش هست اینم دیگه هرکسی میدونه زن تازه زایمان کرده نباید تا ۴۰ روز تنها باشه هم خودش هم بچش البته چله بر کردیم برا خواهرم بچش روز سیزده بدر شوهرش بهش میگه بیار بریم خونه مادرم اینا ک فردا سیزده بدر بریم روستا خواهرم گفت نمیام شوهرش لج کرد رفت خواهرم تنها موند تو ساختمون هرچند ک خونه برادرم تو همین واحد هستن 

خلاصه نصفه شب بلند میشه به بچش شیر بده میگه به مرد دیده ک سفید پوشیده بود قیافشم عادی گفته داشته نگامون میکرده  خواهرم زل زده می‌گفته زیر تا ۱۰ دقیقه میگه نگامون می‌کرد میگفت یه لحظه خوابم برد پریدم دیدم نیستش 

منم پارسال عروسی کردم شب ازدواجم رفتم آب بخورم تو آشپزخونه یه مرد درازی دیدم همینطور نشسته بود ولی غیر عادی بود جیغ زدم شوهرم اومد همه جارو گشت دید کسی نبود 

تاآرومم کرد خیلی 

بچها چله بر خیلی برا زن زاییده  دختر تازه عروسی کرده مهمه باید داشته باشن منم نداشتم تا مادرشوهرم رفت برام درست کرد

بگو یا زینب بگو یا حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله یعنی چی باید درست کرد ، ؟

چله بر بله ملا درست میکنه نخ سیاه سفید گره میزنه چندبار آیت الکرسی میخونه ب نخ اونو میندازن گردن زن

بگو یا زینب بگو یا حسین

حالا من یه شب خونه تنهام ببینین کاراتونو🤣🤣

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من ۷ یا هست سالگی دیدم و تا حالا صحنه مث الان یادمه اگه واقعا تا چله زن این اتفاقا میفته من نمیدونستم تالان ک گفتید چون پسرم ی ماهش بود خونه بابام اینا بودم مدام حس میکردم جن دارن و کاملا احساسشون میکردم و میگفتمم بهشون ک من حس مبکنم خونتون جن داره

من ۷ یا هست سالگی دیدم و تا حالا صحنه مث الان یادمه اگه واقعا تا چله زن این اتفاقا میفته من نمیدونست ...

میگن اگ زن تازه زایده چله بر نداشته باشه اون جن میاد بهشون سرمیزنه اگ بترسی ازش دیوانتون میکنه اگ نه هم ک کاری نداره 

بگو یا زینب بگو یا حسین
وایی ترسیدم

واقعا داشتن خونشون قدیمی بود یه شب خوابم نمی‌برد نشستم توی حال خونشون دیدم از توی همون اتاقک صدا کوبیدن در قابلمه میاد مثل جت دویدم رفتم تو پذیرایی پیش شوهرم خوابیدم.خونشون قدیمی بود به شوهرم که گفتم گفت ماهم بچه بودیم دستگیره در می‌دیدیم که بالا وپایین میشد .این حرف من وخانوادش تنها نبود همه فامیل که رفت وآمد داشتن براشون پیش اومده بود ولی آزار نمیرسوندن