2777
2789

خواهر شوهرم به زور بهم یه تیکه کاغذ زرد رنگ داد پشت کاغذ اسم همسرم و مادرش هست و روش یه متن عجیب و غریب به اسم رزق و روزی 

چیکارش کنم؟

عکسشو میزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگه رو اب بده اثرش بره 

زیاد نمیدونم البته بازم بپرس

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نپرسیدی دلیلش چیه؟

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

سلام خانم ن بنداز توی آب روان ن کاری انجام بده

عکسشو بفرستید تا من نشون یک نفر بدم ببینم نظرشون چی هست

درضمن طلسمات با اسما خداوند انجام می‌شود اینکه اسم خدا هست دلیل نیست بر اینکه اون دعای خوبی هست

طلسمات اسیای شرقی هم روی کاغذ زرده

من قبلا ی دعایی بود ک باید م و رو تو خالی بنویسی تو برگه زرد رنگ یکسال لای قرآن نگه داری هرچیزی زیرش؟نوشته باشی مستجاب میشه 

دوستم بهم داد یا بار امتحان کردم نتیجه گرفتم بار دوم نوشتم نگرفتم متاسفانه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅