2777
2789
عنوان

اونایی که از سحر و جادو سر در میارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست
من قبلا ی دعایی بود ک باید م و رو تو خالی بنویسی تو برگه زرد رنگ یکسال لای قرآن نگه داری هرچیزی زیرش ...

چی؟؟؟بیشتر توضیح میدی نفهمیدم جالب بود

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا ی دعایی بود ک باید م و رو تو خالی بنویسی تو برگه زرد رنگ یکسال لای قرآن نگه داری هرچیزی زیرش ...

این دعای شرف الشمسه

روز و ساعت خاصی داره برای نوشتن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چی؟؟؟بیشتر توضیح میدی نفهمیدم جالب بود

ی دعایی بود ک باید با مداد روی کاغذ زرد رنگ بنویسی و حروف (میم؛واو) رو باید توخالی بنویسی 

واخر دعا خواسته و ارزوتو بنویسی بزاری لای قرآن ب نیت یکسال فقط باید اون کاغذ رو طوری چسبکاری کنی ک کسی میتونه بخونش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به زور داد تازه توی قرآن هم بود فکر کردم چیز بدی نیس

شاید از نظر اون بد نباشه،ولی این چه کاریه،اصلا چجوری روشون میشه میرن سراغ اینکارا،این دعا نویس ها ادمای درستی نیستن و خب بطبع مشتری هاشون هم نرمال نیستن،رو ندین به خواهر همسرتون راجب این چیزا،باز دفعه بعدی یه دعای دیگه دستش میگیره و میاره تو خونتون،من اعتقادی ندارم به این چیزا ولی کلا با نفس این کار خیلی مشکل دارم

من خودم از این کارا متنفرم و واقعا هم میترسمبه نظر شما چیکارش کنم

بنظرم بنداز تو اب رودخونه یا برش گردون،من باشم برمیگردونم به خودش،ولی بقیه میگن بنداز تو رودخونه،ولی بهشون محترمانه بگو از این چیزا فاصله میگیرید و خوشتون نمیاد.

این دعای شرف الشمسهروز و ساعت خاصی داره برای نوشتن

یادم نمیاد دقیق چ روزی نوشتمش 

شما دارید اون دعارو؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅