2777
2789

دخترم با باباش لجبازی می‌کرد او حرفاش به باباش گفت میمون شوهرمم عصبانی شد انداختش تو حیاط. می‌گفت باید تا صبح تو حیاط بمونه از ساعت ۱۰ تا الان با شکم حامله دارم بهش التماس میکنم که بذاره بیاد تو دیگه الان رضایت داد اومد تو خونه 

اصلا یه حالیم دلم میخواد بمیرم خدا منو بکشه بر این پدری که واسه بچه هام انتخاب کردم 

از ته دل از بارداری دومم پشیمونم 

البته خدا خواسته بود ولی پشیمونم که سقطش نکردم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا هم قرار بود از صبح بریم بیرون با دوستامون ولی می‌خوام کنسل کنم اصلا دلم نمی‌خواد برم 

اگه هم نرم هم دخترم ناراحت میشه هم اونا میفهمن که دعوا مون شده

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

دختره هم بی ادبه تنبیه لازم بود

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

امضای خودتو چندبار بخون

برای چی باید التماسش کنی تا بذاره بچت تو خونه بمونه؟ در رو باز میکردی بیاد تو

میگفتی دستت بهش بخوره دیگ پشت گوشتو دیدی مارو دیدی اون یکی روهم سقط میکنم

محکم باش

با وجود همچین پدر بیشعوری اون بچه ها به مادر فوق العاده قوی نیاز دارن