2777
2789
عنوان

کاش همه‌مون به این درک برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
تازه من با این حجم از حماقتم تو این زمینه ، اگه جای تو باشم واقعا قید این آدم رو میزنم

اخه مگه بده پيام تبریک تولد 

مگه بده به یاد هم بودن که این آدم اين جور رفتار کرد 🥲

اخه مگه بده پيام تبریک تولد مگه بده به یاد هم بودن که این آدم اين جور رفتار کرد 🥲

همیشه آدما قرار نیست لیاقت داشته باشن 

توعم قرار نیست گیر آدما با لیاقت همیشه بیوفتی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید مي پرسم من به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادم ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه ...

عزیزم نمی‌دونم کیه و چرا اینطوری رفتار کرده ولی میتونست بهتر برخورد کنه اما بیشعور که شاخ و دم نداره اینم یک نمونش بوده 

دیگه هیچ وقت سمتش نرو خودتو کوچک نکن این مشخصه نمی‌خواد ارتباط بگیره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دقیقا من همیشه اینکه آدما مثل من نیستن که ساده باشن و واقعا یکی رو بخوان ناراحت بودم ولی از الان تصم ...

👏👏👏👏درستش هم همینه قشنگم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عزیزم نمی‌دونم کیه و چرا اینطوری رفتار کرده ولی میتونست بهتر برخورد کنه اما بیشعور که شاخ و دم نداره ...

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم 

آخه خیییلی ازش ناراحت ام🥲

عزیزم نمی‌دونم کیه و چرا اینطوری رفتار کرده ولی میتونست بهتر برخورد کنه اما بیشعور که شاخ و دم نداره ...

من خیییلی دلم شکست خیلیی ناراحت شدم 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم آخه خیییلی ازش ناراحت ام🥲

یک کم خودت را کوچک کردی ولی شده دیگه 

حداقل بعد از این دیگه کشش نده دنبالش راه نیفت

من خیییلی دلم شکست خیلیی ناراحت شدم شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲

منم بودم ناراحت میشدم ممکن بود همون لحظه بهش یک حرف کلفتی هم بزنم ولی دیگه سمتش نمی‌رفتم 

مگه سنگی که مهم نباشه اونایی که براشون مهم نیست از نظر من سنگ دلن ولی پر و بال دادن به غم هم خوب نیس ...

نفسم اونا سنگ دل نیستن اونام اینقدر بالا وپایین داشته زندگیاشون که سعی کردن منطقی باشن و به این نتیجه رسیدن که هیچکسی برای دیگری نمیمونه جز خدا برای همین خودشونو قانع کردن به این نتیجه رسیدن که نباید وابسته ی کسی بشن که اگه شخصی حالا هرجوری رفت ضربه ی روحی روانی نخوره چون خواه ناخواه روزی هممون همدیگه رو ترک میکنیم حتی به اجبار اونا به این نتیجه رسیدن به آدما احترام بزارن آدما رو دوست داشته باشن و باهاشون مهربون باشن و تا زنده هستن مهربونی کنن ومهربونی کنن و تا طرف زنده هست بیادشون باشه و بازم مهربونی کنن باهاشون ولی وابسته نشن این دلیل اون ادمایی هست که فکر میکنید سنگ دلن....پس تا هستیم مهربون باشیم و بهم عشق هدیه بدیم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
آخه چرا یه آدم سید با تحصیلات بالا این جور کرد 🥲

هیچ وقت آدما را کامل و بی نقص نبین 

اینو آویزه گوشت کن در زندگی هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست کافیه آدما گاهی یک چیزهایی به نفعشون نباشه تا روی واقعی خودشون را بهت نشون بدن 

هیچ وقت آدما را کامل و بی نقص نبین اینو آویزه گوشت کن در زندگی هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست کافیه آدم ...

به نظر شما من بدم یا مقصرم 

من نمی دونستم پیام احوالپرسی و تبریک تولد کار بدیه🥲