2777
2789
عنوان

تحلیل طلا

645 بازدید | 32 پست

تحلیل درست و غلط نداریم همه چیز بر اساس آمار و احتمالات هست ممکنه طبق پیش بینی و تحلیل ما جلو بره ممکنه هم خلافش اتفاق بیافته قطعیتی تو بازار های مالی نداریم

روند طلا کاملا صعودی هست به خاطر اخبار اسنپ بک و...

طلا الان به سقف برخورد کرده و احتمالا یکم ریزش کنه تا محدوده حمایتی(نقطه خرید احتمالیمون)8441 و ۸۳۰۰ تومن اگه این نواخی نتونن جلو ریزش روبگیرن طلا تا مخدوده ۷۸۰۰ و ۷۶۰۰ میتونه ریزش کنه

این تحلیل شخصی من هست و پیشنهاد خرید و فروش نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخرید .همین .این قیمت کاذب از جوسازی هاست .صف خرید شده .نخرید .

بنظرتون الان میتونم  طلا بخرم ؟ الان موقع خوبی نیست ؟ کی هست موقع خرید ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بنظرتون الان میتونم طلا بخرم ؟ الان موقع خوبی نیست ؟ کی هست موقع خرید ؟

من اطلاعی ندارم 

ولی ترجیح میدهم تو صندوق های بورسی مثل سیمانو باشم .

اون هم زمان داره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من اطلاعی ندارم ولی ترجیح میدهم تو صندوق های بورسی مثل سیمانو باشم .اون هم زمان داره .

من ک سر در نمیارم از این چیزا . 🤦 همون توی بانک پولم باشه فکر کنم امن تر باشه😂

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

من ک سر در نمیارم از این چیزا . 🤦 همون توی بانک پولم باشه فکر کنم امن تر باشه😂

من هم پولم تو صندوقه .سودش مثل بانک میاد .طلا نمیخرم .ولی این پول تو صندوقه وارد تولید میشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

سلام یک سوال داشتم از شما 

بار ها دیدم تو تاپیک های مختلف گفتید که درامد از طریق فارکس حلال نیست البته میدونم نظر مراجع رو گفتید ولی خب برام سوال شده که چطور با اینکه چنین مساله ای رو میدونید اما خب فعالیت دارین توی این کار؟

البته من اصلا قصد جسارت ندارم فقط برام سوال شده که تا به حال شک نیفتاده به دلتون که شاید این پول منشا درستی نداشته باشه ؟

من ادم خیلی مذهبی نیستم ولی خب به حلال حروم متعقدم به خاطر همین نمیدونم برم سراغ یادگرفتنش یا نه ؟

سلام یک سوال داشتم از شما بار ها دیدم تو تاپیک های مختلف گفتید که درامد از طریق فارکس حلال نیست البت ...

طبق نظر مرجع تقلیدم(آیت الله خامنه ای)به شروطی مجاز هست ولی خب ته دام راضی نیست

فارکس تا قبل از سال ۱۳۹۰ در کشور مجاز بود بعدش به دلایلی ممنوع شد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
طبق نظر مرجع تقلیدم(آیت الله خامنه ای)به شروطی مجاز هست ولی خب ته دام راضی نیستفارکس تا قبل از سال ۱ ...

بله میدونم شرایطشون رو ولی خب انقدر زیاده و غیرممکن که خب نمیشه واقعا با اون شرایط انجام داد........

سلام ی سوال داشتم شما راجب خرید و فروش یا تجارت بگم بهتره اطلاعات دارید؟

خیر

بله میدونم شرایطشون رو ولی خب انقدر زیاده و غیرممکن که خب نمیشه واقعا با اون شرایط انجام داد........

زیادم نیست سه شرط گذاشتن باید برسی کنید