2777
2789
عنوان

جراحی سینه

214 بازدید | 20 پست

سلام من 32 سالمه متاهلم و دوتا بچه دارم دختر از نظر مالی اصلا خوب نیستم مستاجرم پول پیشم کمه 4 ماه کرایه خونه ندادم ماشینم نداریم 

حالا سئوالم من اینه سرطان سینه دارم و شیمی درمانی تموم شده و باید جراحی بشم شما خودتونو بزارید جای من 

کلا سینه رو برمی‌دارید با هزینه 30 میلیون 

یا با قرض و وام سینه رو پوستشو حفظ میکنن داخلش پرتز میزارن با 140 میلیون 

کدومو انتخاب می‌کنید واقعا نظرتون برام مهمه الان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم هرچی برای سلامتیت بهتره 🥺🥺🥺🥺یعنی الان دیگ خوب خوبی؟

بعد جراحی 30 جلسه پرتو دارم بعدش ایشالله تموم میشه با هم فرقی نداره کدوم راه و برم زیاد وقت ندارم کمکم کنید موندم 

اون پوست یه دونه اس تو دنیا برای تو ولی پول ممکنه یه روزی دستت بیاد، و بهرحال پول که نیست اینم روش

راست میگی من هیچ وقت هیچ کاری برای خودم نکردم بسه دیگه بعدم پشیمون میشم 

بعد جراحی 30 جلسه پرتو دارم بعدش ایشالله تموم میشه با هم فرقی نداره کدوم راه و برم زیاد وقت ندارم کم ...

ایشالا که به سلامتی تموم شه🥺❤️بنظرم ک کامل از بین بره بهتر نیست نکنه با پروتز بعدن برگرده یا خودش مشکل ایجاد کنه تو همه چی سلامتیتو در نظز بگیر به اینم فک کن توی یه پوست پروتز پر شه میتونه خیلی دردناک باشه

کاربری دست دونفره🦋🌸

سلام

منم ۳۲ سالمه و سرطان سینه دارم 

من دو سری جراحی کردم 

حالا باید شیمی رو شروع کنم 

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

بعد جراحی 30 جلسه پرتو دارم بعدش ایشالله تموم میشه با هم فرقی نداره کدوم راه و برم زیاد وقت ندارم کم ...

عزیزم چطوری میخوای پروتز بذاری وقتی قراره پرتو کنی؟

پرتو پروتزُ خراب میکنه

دکتر مگه بهت نگفته؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

گفت این نوع پرتز و جدید آوردم خراب نمیشه

نمیدونی چه پروتزیه؟

سلام عزیزم‌‌امیدوارم خیلی زود این بیماری رو شکست بدی ببخشید چندتا سوال ازت داشتم چون خیلی سر درگم شدمه

من شهریور پارسال احساس درد داشتم تو سینه چپم رفتم سونو چیزی نبود رفتم داخلی گفتن از معده ات هست و دارو دادن تقریبا بهتر شدم ولی بازم بهمن ماه دلم اروم نگرفت رفتم ام ار ای دادم بهم گفتن چیزی نیست ولی متاسفانه برید۳ زدن برام یعنی ی توده هست ک ممکن ۱۰درصد در اینده این تبدیل ب سرطان بشه الان ۲هفته هست درد خیلی اذیتم میکنه ی درد نامفهوم ک نمیدونم دقیق کجای سینم هست خیلی میترسم؛شما هم درد داشتی یانه؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

اگ ناراحتت نمیکنه چطور متوجه شدی که کنسر دارین؟تو یه تاپیکی نوشته بودین ک اول شیمی درمانی کردین بعد جراحی خواستم بگم که بهترین روش درمان رو پیش گرفتین من ۳تا فوق تخصص رفتم همه میگن هیچی نیست ولی خب اگ هیچی نیست چرا درد دارم!دارم دیوونه میشم از استرس ۲۷سالمه دوتا بچه کوچیک دارم خواهرمم سرطان سینه داشت متاسفانه فوت کرد میترسم

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

اگ ناراحتت نمیکنه چطور متوجه شدی که کنسر دارین؟تو یه تاپیکی نوشته بودین ک اول شیمی درمانی کردین بعد ...

من سینم ورم کرده بود درد داشتم زیر پوست سینم حالت پرتغالی سوراخ سوراخ شده بود 

مامو گرافی بده 

شاید بخاطر خواهرت تو هم به خودت استرس میدی 

اگر متخصص رفتی گفته چیزی نیست پس نیست سرطان سینه راحت خودشو نشون میده