2777
2789
عنوان

جراحی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
من سینم ورم کرده بود درد داشتم زیر پوست سینم حالت پرتغالی سوراخ سوراخ شده بود مامو گرافی بده شاید بخ ...

سنم به مامو گرافی نمیخوره گفتن سونو بده اونم چیزی نشون نداد تو ام ار ای با تزریق هم گفتن دو کانون تقویت وجود داره همین نه توده ای نه چیزی

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

شما قبل اینا مثلا یک سال پیش اصلا احساس درد نمیکردی؟من ی درد نامفهومی دارم نوک سینم تیر میشه گاهی مخصوصا وقتی استرسی میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قبل اینا مثلا یک سال پیش اصلا احساس درد نمیکردی؟من ی درد نامفهومی دارم نوک سینم تیر میشه گاهی مخ ...

چرا داشتم زیر بغلم کتفم راه که میرفتم دنده های زیر سینم درد میکرد ولی من دیر فهمیدم 1سال و 6 ماه درگیر بودم 

سنم به مامو گرافی نمیخوره گفتن سونو بده اونم چیزی نشون نداد تو ام ار ای با تزریق هم گفتن دو کانون تق ...

اگر ارثی داشته باشید ماموگرافی براتون انجام میدن حتما برو پیش متخصص بگو برات بنویسه برو حتما انجام بده 

چرا داشتم زیر بغلم کتفم راه که میرفتم دنده های زیر سینم درد میکرد ولی من دیر فهمیدم 1سال و 6 ماه درگ ...

منم این دردها رو دارم شاید فعلا اوایلش باشه نمیدونم والا؛من ۳تا فوق تخصص رفتم گفنن چیزیت نیست و این درد ها عصبی هست!حالا مرداد ماه دوباره نوبت ام ار ای دارم تصمیم دارم این دفعه برم اصفهان یا تهران ببینم اونجا چی‌میگن