2777
2789

بله  حتما به پزشک مراجعه کنین

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید فست فود و چپیس و پفک و سردیجات و رب صنعتی رو حذف کنی چایی دارچین عرق فراسیون معجون نانخواه ...

یه چند هفته رعایت کردم خیلی سخته ولی دمنوش های گرم زیاد میخورم ورزشم میکنم نمیشم ۵ ماه زیاده پروژسترون بزنم ؟ دلم نمیخواد باز قرص بخورم ولی مجبورم هر کاری کردم نیومد 

هعی فقط قرص میدن

باز بهتر از هیچیه،اینجوری هی بدتر میشه در آینده بعد از تأهلت مجبوری درد ای وی اف و تخمک کشی و سرزنش خانواده همسرو خوده همسرو هزارتا فشتر روحی و جسمی تحمل کنیـ

چیزایی که این دوستمون گفت من شنیدم خوبه،اما سعی کن اگه دسترسی داری حتما به یه پزشک طب سنتی خوب مراجعه کنی تایپیک بزنی مارم راهنمایی کنی. 

من تا جایی ک شنیدم بادکش تخمدان، دوسین، مالش زیر شکم با روغن سیاهدانه، پیادع روی و خوردن گرمیجات موثره

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

باز بهتر از هیچیه،اینجوری هی بدتر میشه در آینده بعد از تأهلت مجبوری درد ای وی اف و تخمک کشی و سرزنش ...

ممنمن خودم دوبار عرق رازیانه خوردم بعدش پریود شدم. 

اگه پرولاکتین بالا ندارین با عسل جوشاندشو مصرف کنین که پریود بشین

سلام عزیزم منم تقریبا میشه گفت ۲ ماهه نمیشم 

شما رو نمی‌دونم من خیلی رو رفتارمم تاثیر گذاشته 

من چند تا کار انجام دادم که امروز تو ترشح یکم خون دیدم برای شما هم میگم انجام بدین 

صبحا زنجبیل و چوب دارچین من فعلا پودرشو ندارم شما میتونین پودرشو استفاده کنی  یه چند تا هم رازیانه  با یه لیوان  آبجوش  می‌زارم یه ۱۰ دقیقه ای دم بکشه و میخورم صبحا ناشتا 

به شکم و زیر شکمم روغن سیاهدانه میزنم و شبا هم به نافم روغن رازیانه میزنم من حدود ۳ روز اینا هست انجام میدم 

عرق فراسیون عالیه

شما مصرف کردی؟ برای تنبلی تخمدان؟ 

نحوه ی مصرفتون چجوری بوده ک اثر داده

باز بهتر از هیچیه،اینجوری هی بدتر میشه در آینده بعد از تأهلت مجبوری درد ای وی اف و تخمک کشی و سرزنش ...

یکسال قرص خوردم منظم بود بعد قطع باز بهم میریزه فایده نداره . ورزش میکنم ، دمنوش گرم میخورم ، زیر شکمم با روغن سیاهدونه ماساژ میدم با شال میبندم ولی انگار نه انکار

شما مصرف کردی؟ برای تنبلی تخمدان؟ نحوه ی مصرفتون چجوری بوده ک اثر داده

من مصرف نکردم ولی طب اسلامی دارم میخونم 

عرق فراسیون برای کیست و تنبلی تخمدان عالیه روزی نصف استکان 

بادکش گرم روی کمر و شکمت مالیدن روغن سیاهدونه 

حذف ماست و خامه از رژیمت

من مصرف نکردم ولی طب اسلامی دارم میخونم عرق فراسیون برای کیست و تنبلی تخمدان عالیه روزی نصف استکان ب ...

آها عزیزم مرسی بابت راهنماییت❤

به عرق فراسیون دسترسی ندارم اگه جوشونده نعنا بخورم به جاش مؤثره؟ چون فراسیونم از خانواده نعنا هاست. 

اما شنیدم میگن نعنا تسترون میاره پایین اما برای بارداری رو فولیکول تاثیر منفی میزاره.