2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه متاهلی شیاف لیابل هم برای گرمی رحم و تخمدان ها عالیه

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 💚

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

منم دارم عین توام 

دکتر بهم قرص دوفامد داده بهترم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلام عزیزم منم تقریبا میشه گفت ۲ ماهه نمیشم شما رو نمی‌دونم من خیلی رو رفتارمم تاثیر گذاشته من چند ت ...

رازیانه نمیتونم بخورم .زیر شکمم روغن سیاهدونه میزنم با شال میبندم خبری نشد باز ممنون انجام میدم🙏

رازیانه نمیتونم بخورم .زیر شکمم روغن سیاهدونه میزنم با شال میبندم خبری نشد باز ممنون انجام میدم🙏

رازیانه نخور برا ما که تنبلی تخمدان داریم سمه 

برو دکتر غدد 

کسی سینه میاره 

منم گرفتم ار خوردن رازیانه کیست رو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تا بخوری خوبه . برای من که اینجوریه

عین من 

همش توهم دارن عقیم میشم...

آرزو پریود سر ماه شدن به دلم مونده

هم غدد رفتم هم زنان قبلا ،فایده نداشت قرص میدن پریود بشم

🥲🥲🤦‍♀️