2777
2789
الان تو چه منصبی مشغول به کاری ؟ درسات با آزمون وکالت یکی بود ؟ مصاحبه چه چیزایی ازت پرسیدن ؟ اگه ام ...

دادیار هستم 

نه درس ها یکی نیست 60درصد یکیه 

مصاحبه علمی و عمومی داره

حقوق سال دوم کار 40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون به عنوان دادیار چه وظایفی انجام میدید

قرار صادر میکنیم 

وقتی طرف شکایت میکنه دادیار مسئول برسی هست اگه شکایت معتبر و محکم باشه به بازپرس ارجاع میشه و بالعکس منع تعقیب میشه

سلام دوباره ببخشید معذرت میخاستم درخواست بدم ولی همینجا میپرسم لطفاً وقت کردی جواب بدین آزمون دادیاری هر سال برگزار میشه ؟ و اینکه از رشته حقوق هم میشه رفت ؟ لطفاً بگید منابع دروس و تست هایی که خوندین چی بود ؟ سوالات مصاحبه هم لطفا بگید 🥺 اگر حوصله ندارید بگید کدوم کانال راجع میتونم راجع سوالات مصاحبه و منابع رو پیدا کنم ، من تازه فارغ‌التحصیل رشته حقوقم ولی از وکالت و سر دفتری خوشم نمیاد