2777
2789
عنوان

دلم میخاد یه پول گنده بیاد حسابم

158 بازدید | 10 پست

اول میرم یخچالمو پر مرغ و گوشت میکنم

بعد میرم کلی روغن و خوراکی میخرم 

بعد میرم یه کیک خامه ای میخرم همشو یجا میخورم🤣

دلم چند وقته هوس کیک و کباب کرده هوف اه لعنت به این روزای مسخره 

بعد این که خیالم راحت شد بابت خرید خونه 

میرم بلیط میگیرم بریم مشهددددد

دلم چقد تنگ شد برا امام رضام😪

بعد هر چی پول اضافه امد و میبرم قایم میکنم برا روزایی که یخچالم خالی میشه

واییی  خدایا میشه یه پول گنده بیاد حسابم چند ماه بدون دغدغه زندگی کنم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی آمین مگه همسرتون شغل ندارن

خیلی بازار خرابه

کارگری میکنه هفته ای ۲ میگیره

به هیچی نمیرسیم این چند وقت

خجالتم میاد بهش بگم مرغ نداریم 

نمیخام بخاطر ما تو فشار باشه 

فک نمیکردم این روزا رو ببینم 😑

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

دقیقا منم و هشت هزار تو کارتم

برا من یدونه هزار پونصد

یدونه ۱۳ هزار تومن 🤣از تو بیشتر دارم

خیلی بازار خرابه کارگری میکنه هفته ای ۲ میگیرهبه هیچی نمیرسیم این چند وقتخجالتم میاد بهش بگم مرغ ندا ...

هفته ای ۲ یعنی ماهی ۸ 

بیا ببین اونیکی تاپیک با حقوق ماهی ۸ چه عشق و حالی میکنن کلی پس اندازم میکنن 

بهشونم میگی ۸ که سهله ، با ۸۰ میلیونم نمیشه این عشق و حال میگن چرت نگو 

یه خانم مستقل و قوی 
خیلی بازار خرابه کارگری میکنه هفته ای ۲ میگیرهبه هیچی نمیرسیم این چند وقتخجالتم میاد بهش بگم مرغ ندا ...

الهی خدا درهای روزی رو به روتون باز کنه

کاش خودتون هم شغلی پیدا میکردید

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

هفته ای ۲ یعنی ماهی ۸ بیا ببین اونیکی تاپیک با حقوق ماهی ۸ چه عشق و حالی میکنن کلی پس اندازم میکنن ب ...

من چرا نمیرسم پس

بقران دلم الان از گرسنگی ضعف کرده

الهی خدا درهای روزی رو به روتون باز کنهکاش خودتون هم شغلی پیدا میکردید

شوهرم جیبش خالی هم هست

اجازه کار هم نمیده جناب

شوهرم جیبش خالی هم هستاجازه کار هم نمیده جناب

جالبه که مردهایی که خودشون درامد خوبی دارن با کار زن معمولا مشکل ندارن حتی اگه کار کم درامد باشه  و خیلی پرستیژی  هم نداشته باشه 

اونایی که درامد خودشون کفاف زندگی نمیده کار کردن زن رو بی غیرتی میبینن 

یه خانم مستقل و قوی 
جالبه که مردهایی که خودشون درامد خوبی دارن با کار زن معمولا مشکل ندارن حتی اگه کار کم درامد باشه و ...

رگ غیرتشون گل میکنه مثلا