من تتوکارم سه بده پیش پول لازم داشتم مجبور شدم وسایمو بفروشم به مغازه ای که ازش خریدم پیام دادم که میخوام بفروشم گفت بیار اینجا کسی خواست میدم بهش منم بردم براش هفته پیش پیام دادم که پشیمون شدم نفروش گفت بیا ببر دیشب با بابام رفتم گفت دیراومدی خواهرزادم میخواست دادم بهش دستش تنگه پولش نداشت پول کلاسش هم من دادم تا دستش باز بشه پولش بده بهت میگم شماره کارتت بفرستی منم تشکر کردم اومدم بیرون صبح بهش پیام دادم که تا دو روز دیگه یا دستگاه یا هزینش بهم برگردونه نه پیامو سین میزنه نه جواب میده خوانوادمم میگن خودش یه مرد عاقله میدونه چیکار کنه مهم اینه واست فروخته چیکار کنم نمیتونمم شکایت کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
هرچی میگم مامان بابام میگن آخر میده اشکال نداره مهم اینه فروختی
پدرمادرا همینن متاسفانه فک میکنن همه مث خودشونن
اون بشر حق نداشت وسیله ای که پولشو لازم داشتی الکی بده بره ممکنه خودش برداشته باشه الکی گفته باشه تازه
بیخیال پدرمادر داداشی خواهری کسی که حرفش برو داشته باشه حضوری ببر وگرنه پشت گوشتو دیدی پولتم دیدی
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...