2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست
الهی حق بهت میدم درکت میکنم چی میگی

مرسی خاهر ببخش تورم ناراحت کردم دستام دارع میلرزه بغضم داره خفم میکنه همش میگم چرا من چرا من باید اینهمه بدون هیچ مردی زندگیمو بگذرونم ک مثلا ازدواج خوبی داشته باشم ولی اینم بشه این..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی انشالله که درست بشه و سرش ب سنگ بخوره که جز تو براش کسی دلسوز و هم نشین نیستش

چزا اینجوری فکر می‌کنید خدای ؟یعنی پدر مادر خواهر برادر دلسوز نیستن ؟چون یه عده ای از خانواده ها خوب نیستن دلیل بر این موضوع نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اول ی نفس عمیق بکشید استارتر و لطفا ی لیوان آب بخور عزیزم تا بگم چیکار کنی 🙏اینقدر هم بغض نکن خوب ن ...

باشه گلم 

اره خیلی گریه میکنم 

دوروز پیش زنگ زدم امام رضا یه دل سیر گریه کردم 

ولی الان نمیتونم کسی هس همش چشام پر میشه پاک میکنم 

چزا اینجوری فکر می‌کنید خدای ؟یعنی پدر مادر خواهر برادر دلسوز نیستن ؟چون یه عده ای از خانواده ها خوب ...

اگر دلسوزن بهش میگن خانواده زنت و زنت رو بی محل کن ؟ از سر دلسوزیه؟

همش بد میگن از من و خانوادم خونمون دعوا میوفتع و پسرشون عصبی میشه داد و بیداد میکنه از سر دلسوزیه؟؟ 

من ر#یدم تو این دلسوزی 

ایشالا از این دلسوزی ها سر دخترشون بیاد روز خوش نبینه مث من 

چزا اینجوری فکر می‌کنید خدای ؟یعنی پدر مادر خواهر برادر دلسوز نیستن ؟چون یه عده ای از خانواده ها خوب ...

پدر مادر دلسوز هستن نمیگم نیستن یه امار بگیر ببین کیا دلسوز هستن 

خوار برادر که اصلا دلسوز نیستن . لب و دهن هستن 

اگر دلسوزن بهش میگن خانواده زنت و زنت رو بی محل کن ؟ از سر دلسوزیه؟همش بد میگن از من و خانوادم خونمو ...

عزیزم من با شما نبودم میدونم خیلی از خانواده ها کلا برا بچه خودشون هم دلسوز نیستن چه برسه عروس مادرشوهر  من دور پسراش میگرده ولی عروس رو جز ادم حساب نمیکنه ولی خب من با این جمله اون کاربر مخالفم چون بعضی خانواده ها خوب نیستن دلیل نمیشه بگم ففط زن یا شوهر دلسوز هم هستن هستن خواهر برادر یا پدر مادر که واقعا از ته دل دلسوز هستن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
باشه گلم اره خیلی گریه میکنم دوروز پیش زنگ زدم امام رضا یه دل سیر گریه کردم ولی الان نمیتونم کسی هس ...

اخی عزیزم 😔 برات صلوات میفرستم قلبت آرام بشه عزیزم 

واینکه تلگرام داری ؟ی کانال هست موج آرامش مینا جهانبخش ،آیدی ایشون رو میفرستم پیام بده با ۹۹ هزار تومان در کانال پاکسازی، پرسش و پاسخ و جلسات و چله ها عضو شو ،و بعد خودت ویسها رو که گوش میدی ،سیاست ها ،تکنیکهای رابطه ،اینقدر آگاهی بالا میره ،اینقدر انرژیت مثبت میشه ،موانع میرن کنار و خودت میشی نفر اول زندگی همسرت، حاضرم برات قسم بخورم چون به چشم دیدم ،پس اصلا تعلل نکن و بهیچ عنوان هم پیش خانواده همسرت یا خود همسرت اسمی از کانال و آموزش نبر ولی استمرار کن ،خود پاکسازی ها معجزست،بعدا تکنیکها رو هم که انجام میدی نتایج بزرگتر میگیری ایشالا ومنو هم دعا کن 

پدر مادر دلسوز هستن نمیگم نیستن یه امار بگیر ببین کیا دلسوز هستن خوار برادر که اصلا دلسوز نیستن . لب ...

الان آدمای منفی زیاد شدن اینو منم قبول دارم خیلی از خواهر برادر ها از صد تا دشمن بدتر هستن ولی خواهر برادر دلسوز هم کم نیست خدای نمیشه چون یه عده خوب نیستن به همه نسبت بدیم حتی پدر مادر بد هم کم نداریم ولی پدر مادر واقعا دلسوز هم تعدادشون کم نیست تو همین سایت آمار بگیر چقدر خیانت زن شوهر به هم زیاد شده چقدر همه آرزوی مرگ طرف مقابلشون رو دارن پس نمیشه گفت همه زن شوهر ها هم واقعا دلسوز هم هستن

الان آدمای منفی زیاد شدن اینو منم قبول دارم خیلی از خواهر برادر ها از صد تا دشمن بدتر هستن ولی خواهر ...

همه حرفات درسته . منم قبول دارم 

مرد باید زن دوست باشه

چون پدرت مادرت خواهرت برادرت . زندگی خودشونو دارن

الان مثه قدیم نیستش دوره عوض شده 

نمیدونم چطوری برات بگم که بفهمی

خوب این واقعا سخته که همسر آدم با خانوادش خوش و خرم ولی با مثلا با همسرش بحث و ....

استارتر باید ببینی چرا اینجوری شده ،الان اونا چطور تونستن ی جایگاه ویژه واسش داشته باشن ،خیلی مهمه که یادبگیری،نگران نباش ،نگو دیره ،نمیتونم ،اشتباه کردم ،اره همه ی اینا هست ولی خوب همیشه ساختن مجدد و تعمیر کردن بهتر و البته سخته ولی خراب کردن و رها کردن هنر نیست پس دوباره خودت رو قوی کن و جایگاهت رو بدست بیار و این فقط در گرو آموزش درست و اصولی هست ،اینکه کی و چگونه و جه مدل صحبت کنم ،چطوری باشم ،چقدر باشم همش مهمه عزیزم ،همه چیو نگم ،طرفم رو به اوج عصبانیت نبرم ،چه با داد چه با دعوا ،چه کم محلی و سکوت هر کدوم در نوع خودش مخرب هست ،خیلی مهمه که چه احساسی در دل طرفم خلف میکنم ،عزیزم خیلی طولانیه ،حتما آموزش ببین ،زندگیت گلستان میشه بهت قول میدم،من باید برم کارامو انجام بدم عزیزم ،بعدا میام کامنتت رو میخونم 

همه حرفات درسته . منم قبول دارم مرد باید زن دوست باشهچون پدرت مادرت خواهرت برادرت . زندگی خودشونو دا ...

مبدونم عزیزم اول ادم همسر خوب داشته باشه نعمت هست بعد خانواده هم تو دره دومه حتی بچه ها هم تو رده دوم هستنبه شرطی که همسر خوب داشته باشی منم بخدا کلی گقتم این که همه این‌جمله رو‌ تکرار میکنن قصدم این بود بگم همه خانواده هم بد نیست ممکنه دلسوز هم باشن فقط این موضوع مونده به شانس که با چه کسانی طرف باشی