2777
2789

من امروز کنکور انسانی داشتم با اینکه اون همه خونده بودم رفتم سر جلسه استرس گرفتم گند زدم اومدم خونه 😢😢 

می‌دونم نهایی خیلی مهمه میخوام از شنبه عین آدم بخونم که دیگه حسرت نخورم از گوشی و همه چی فاصله بگیرم به خودم قول دادم میخوام دهن همه رو ببندم که سال بعد نمونم 😢😢

از طرفی باید درصدامو بالا ببرم به نظرتون اگه تو این دو هفته دوازدهممو مخصوصا عمومی ها رو تا قبل شروع امتحانات بخونم و نصف روزمم پایه رو جمع بندی کنم و مرور خوبه ؟ الان نمی‌خوام دوازدهمو تست بزنم میخوام خرداد این کارو بکنم اونم موقعی که امتحانو دادم چون تستی خوندن باعث شده تشریحیم ضعیف بشه تو رو خدا راهنمایی کنید من شرایط مشاور اصلا ندارم همین امروزم کلی سرکوفت شنیدم میخوام دهن خونوادمو ببندم کلی بهم حرف زدن که تو هیچی نخوندی رفتی گند زدی اومدی خونه اگه برنامه ریزیم اشتباهه بهم بگید 

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭

انسانی برای همه‌ی سخت بوده نگران نباش

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی برای همه‌ی سخت بوده نگران نباش

از اینکه صاف بهم زل میزنن میگن نخوندی حالم بد میشه

از اینکه صاف بهم زل میزنن میگن نخوندی حالم بد میشه

نه بابا سخت نگیر خواهر منم کنکور داشت میگه همه خالی دادن خواب بودن اصلا سر جلسه. شما شاید فکر میکنی خراب کردی ایشالا درصد خوب بگیری

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
استرس گرفتمخیلی سخت بود؟

ببین مثلا من شده بود جامعه رو تو آزمون خودم صد بزنم رفتم اونجا الان فکر میکنم به زور پنجاه زده باشم 

نه بابا سخت نگیر خواهر منم کنکور داشت میگه همه خالی دادن خواب بودن اصلا سر جلسه. شما شاید فکر میکنی ...

فقط امیدوارم تیرو خوب بدم با نهایی وگرنه اصلا نمیتونم خونوادمو تحمل کنم دیگه 

نه بابا سخت نگیر خواهر منم کنکور داشت میگه همه خالی دادن خواب بودن اصلا سر جلسه. شما شاید فکر میکنی ...

من بدبخت پریودم بودم الان عصابم بهم ریخته حق دارم یکم عصبانی باشم ولی اصلا درکم نمیکنن و بلد نیستن با زبون خوش یکم بهم دلداری بدن

من بدبخت پریودم بودم الان عصابم بهم ریخته حق دارم یکم عصبانی باشم ولی اصلا درکم نمیکنن و بلد نیستن ب ...

عزیزم اروم باش خانواده های ایرانی ۹۹ درصدشون همینن. به این فکر نسبت به خیلی از همسن سالات صدتو گذاشتی بهترین نتیجه هم میگیری حتما الان برو استراحت کن یه فیلمی بیین حرفاشونم اصلا نادیده بگیر. ماهم از این حرفا شنیدیم

عزیزم اروم باش خانواده های ایرانی ۹۹ درصدشون همینن. به این فکر نسبت به خیلی از همسن سالات صدتو گذاشت ...

دقیقاااااا سری بعد برم به خدا نمیبرمشون با خودم عصاب برای آدم نمیذارن بمونه 

ببین اول اینکه سعی کن روحیه تو ببری بالا استرس واقعا مخربه 

اگه بقیه نا امیدت میکنن باهاشون حرف نزن بحث هم نکن

اگه نو خونه اعصاب خوردی داری برو کتابخونه

تاثیر نهایی ها رو اصلا دست کم نگیر، و واقعا تو نهایی اگه خیلیییی بخونی نمره بالای ۱۹ کاری نداره

کنکور امروز و حتمااااا با دقت کامل برسی کن، ببین ضعفت کجا بوده

از غلط هات استرس نگیر با دقت بررسی شون کن

سنجش های آخر خیلی شبیه کنکورن  حتی اگه شرکت نمیکنه حتما اونا رو تو برنامه ت قرار بده و کامل تحلیلشون کن

برات آرزوی موفقیت میکنم

امیدوارم تیر  ماه تاپیک بزنی و بسیار بسیار حالت خوب باشه 

عزیزم اروم باش خانواده های ایرانی ۹۹ درصدشون همینن. به این فکر نسبت به خیلی از همسن سالات صدتو گذاشت ...

الان فقط نیاز دارم عصابم آروم بشه تا دوباره بخونم دلم نمیخواد یه سال دیگه بمونم خونه تحمل شون کنم تو این مدت حتی یک ذره رعایت حال منو نکردن تازه من هیچ کلاسی هم نرفتم مشاورم نرفتم 

ببین اول اینکه سعی کن روحیه تو ببری بالا استرس واقعا مخربه اگه بقیه نا امیدت میکنن باهاشون حرف نزن ب ...

ممنونم از نظرتون باید رو نهاییم خیلی کار کنم ❤️❤️

باعث دلگرمیم شدید 

منم در کمال آرامش کنکور دادم ولی خیلی سخت بود

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...